in ,

Winactie: win een Vtech Action Cam!

Heb je het al gezien? In samenwerking met eenkadovoor.nl verloten wij een Vtech Action Cam. Wij mogen hem verloten als wij 600 likes hebben! Wil je kans maken? Deel, like & win!

Vtech Action Cam

Maar laten we eerst even vertellen wat de Vtech Action Cam is. De Vtech Action CamSuper is coole gadget voor stoere kids! Met deze compacte en multifunctionele camera maak je video’s en foto’s met tal van coole bewerkingen en effecten. Je kunt er  spelletjes mee spelen en stop motion filmpjes mee maken. Er zit ook een waterdichte behuizing bij, waarmee je onder water foto’s kunt maken of bevestig de camera op je fiets of skateboard en leg al je spannende avonturen vast, waar je ook bent! Dat klinkt toch gaaf allemaal?

Mijn ervaring

Mijn zoontje heeft deze camera ook en hij is er heel blij mee! Natuurlijk hebben wij hem in het water getest, tijdens het fietsen en gewoon thuis; allemaal prima. Wat mij betreft had alleen de resolutie wel iets hoger gemogen; maar kinderen hebben dit waarschijnlijk minder door.

Maak kans

Inmiddels is hij al verloot; de winnaar is Jessie Vd Weijer!

winactie

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Lootjes trekken?

Genieten met Groupon