in

Winactie; wie verras jij met een geluksmuntje?

Zoals jullie misschien wel weten ben ik eigenaar van eenkadovoor.nl, maar ik heb een eigen webshop, geluksmuntjes.nl. Dit is eigenlijk als een grapje begonnen, maar wat ben ik blij met mijn webshop! Ben je benieuwd waarom?

Wat is een geluksmuntje

Soms zijn er momenten in het leven dat je iemand gewoon wat geluk wilt wensen, een hart onder de riem wilt steken, laten weten dat je aan hem of haar denkt. Dat kan bij hele mooie momenten zijn of juist bij verdrietige momenten. Dit zijn de momenten dat je iemand kunt verrassen met een geluksmunt van geluksmuntjes.nl!
Een geluksmunt is een muntje met een speciale tekst om iemand bijvoorbeeld iets moois toe te wensen of te laten weten wat hij of zij voor je betekent. Die persoon kan het geluksmuntje vervolgens in zijn/ haar portemonnee doen!

De mooiste redenen om iemand een geluksmuntje te geven

Misschien is er iemand die je wel eens op een leuke, lieve wijze wilt bedanken.  Jouw moeder, omdat ze altijd voor je klaarstaat.De buurvrouw, omdat ze vaak eventjes op de kinderen past.  Of je dochter, omdat je het leuk vindt om haar op zo’n bijzondere manier te laten weten wat ze voor je betekent. Als iemand bij mij een bestelling heeft gedaan, dan komt het af en toe ter sprake waarom iemand een geluksmuntje cadeau doet. Dit zijn vaak hele bijzondere redenen. Bijvoorbeeld omdat iemand haar familie en vrienden wilde bedanken voor alle hulp tijdens haar ziekte. Omdat er een goede vriendin een lange reis gaat maken… omdat een vriendin haar moeder heeft verloren en zij haar steun wil geven. Er zijn zoveel mooie redenen… en daarom ligt mijn hart bij mijn webshop!

WINACTIE!

En daarom vind ik het ook leuk om een winactie te houden onder jullie! Meedoen is heel eenvoudig; vertel ons wie jij met een geluksmuntje wilt verrassen en waarom! Wij geven 3x twee geluksmuntjes (met of zonder kaart) weg; zo kun je iemand verrassen met een geluksmuntje én er een voor jezelf houden! Of ze allebei cadeau geven 😀

Doe je mee?

 • Meedoen kan tm zondag 6 maart 2016, in de week erna maken wij de winnaars bekend.
 • Laat hieronder een reactie achter welk geluksmuntje je wilt winnen en waarom.
 • Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen, zodat we contact met je op kunnen nemen mocht je winnen.
 • Like, reageer op Facebook op het berichtje en dan maak je extra kans!
Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

8 Comments

 1. mijn moeder kan echt een geluksmuntje gebruiken en hecht er ook waarde aan vorige week kreeg ze een boedha voor kracht die ook zijn kracht gegeven heeft mijn moeder heeft vorig jaar 5x een hartstilstand gehad en daarna kreeg ze een pace maker toch voelt ze zich steeds slechter na controle bleek ze kwade plekken op haar long te hebben ze is nu heel erg bang want mijn zusje is aan longkanker overleden dus u snapt dat een geluksmuntje ( vooral als win object ) een nog groter geluksgevoel geeft

  groetjes erica traets

 2. mijn moeder kan echt een geluksmuntje gebruiken en hecht er ook waarde aan vorige week kreeg ze een boedha voor kracht die ook zijn kracht gegeven heeft mijn moeder heeft vorig jaar 5x een hartstilstand gehad en daarna kreeg ze een pace maker toch voelt ze zich steeds slechter na controle bleek ze kwade plekken op haar long te hebben ze is nu heel erg bang want mijn zusje is aan longkanker overleden dus u snapt dat een geluksmuntje ( vooral als win object ) een nog groter geluksgevoel geeft

  groetjes erica traets

 3. Wat een super leuke winactie! Ik zou graag een geluksmuntje willen winnen voor mijn ex, ja klinkt raar maar hij is nog steeds mijn beste vriend☺ Hij heeft mij vorig jaar door een hele moeilijke periode heen gesleept waar ik hem heel dankbaar voor ben, helaas gaat het met hem nu wat minder dus ik vind dat hij een geluksmuntje nu wel verdiend, vind het een mooi gebaar!

 4. Ik zou eentje aan mijn moeder geven en eentje zelf houden…..zelf vind ik ze ook super leuk en kan best wel wat geluk gebruiken :3

 5. En geluksmuntje met veel geluk voor iemand in mijn omgeving die dat heel erg goed kan gebruiken
  <3

 6. Ik hou van jou.. voor mijn moeder. Zij kan wel wat geluk gebruiken wat betreft haar gezondheid

clubsandwich

Recept: de clubsandwich!

bloggen

Martine’s favoriete blogs van februari