in

Winactie; Voor alle bonus mama’s

Zelf heb ik er gelukkig geen ervaring mee, maar naast alle lieve mama’s is het natuurlijk ook Moederdag voor alle bonus mama’s! Het lijkt mij geen makkelijk taak; een taak waar ik in ieder geval niet echt over kan schrijven.

Hulp nodig

Daarom heb ik jullie hulp nodig! Vertel mij wat er zo bijzonder is aan jouw bonusmoeder en misschien stuur ik jullie wel een leuke goodiebag; voor jullie beiden!

Meedoen kan 10 mei; hopelijk hebben jullie het dan nog op tijd voor Moederdag! Je doet mee door door hieronder en/of op Facebook te vertellen wat er zo bijzonder is aan jouw bonusmoeder of aan het zijn van een bonus mama.

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen ๐Ÿ™‚
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

25 Comments

 1. Hulde voor deze aandacht voor de bonus mom! heb geen bonus moeder, maar mijn zus is een super bonus moeder, gun haar een oppepper op moederdag!

 2. Mijn extra mama is de liefste mama die ik ken; petje voor haar af! Zij verdient echt een leuke verrassing!

 3. Ik ben pas gescheiden; ik kan alleen maar hopen dat als mijn kids een bonus mama krijgen; het een hele lieve is…

 4. Samen een nieuw gezin vormen is niet makkelijk; helemaal niet als je als bonusmama de kinderen weer moet ‘verlaten’….

 5. Mijn zoon heeft een hele lieve nieuwe vriendin; de kinderen zijn gek op haar en andersom!!

 6. Wat een geweldige actie! Ik weet niemand om voor te winnen; maar een mooi doel!

 7. Heel bijzonder om een bonus mama te zijn; zo’n verrassingspakket zou helemaal een feestje zijn!

 8. Ik gun mijn vrouw deze prijs. Ze is bonusmoeder van mijn drie kinderen en daarnaast ook nog eens mantelzorgster van mij en mijn twee zoontjes. Ze is de liefste en beste bonusmoeder die ik me kan wensen. Ik ben super trots op haar. Ik zou haar graag blij maken met een leuke goody bag

 9. Ik zelf ben altijd bonus mama geweest maar die zijn al groot mijn nichtje Manon Harms is nu super bonus mama van Nienke en Sjoerd het zou geweldig zijn als Manon in het zonnetje gezet wordt

 10. De vriendin van mijn schoonvader (dus mijn bonusschoonmoeder) is echt geweldig! We hadden ons geen betere partner voor hem kunnen wensen. Ze zet zichzelf vaak op de achtergrond, om rekening te houden met alle gevoelens van het hele gezin, terwijl dat totaal niet nodig is! Voor ons is ze gewoon part of the family. Die goodiebag zou misschien helpen haar daar van te overtuigen. ๐Ÿ™‚

 11. mijn fb loze tante gun ik het. ze staat altijd voor ons klaar. ze heeft de taak van mijn vader overgenomen die deze maand 19 jaar geleden is overleden.
  ze kookt elke vrijdag en zaterdag voor mij, mijn zoons en kleinkids. mijn kleinkids zijn gek op tante leta haar eten. zelf heeft ze geen kinderen en vraag nooit iets terug dus ik gun haar deze goodiebag zo erg ๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€

 12. Mijn dochters hebben de beste bonusmoeder die er is; en daar ben ik zo blij mee! Heel trots op ons hele gezin + alle bonusjes!

 13. Mijn bonusmoeder is als een moeder voor mij! Ze luistert en geeft advies. Daarnaast is ze een geweldige oma voor mijn dochter en ook mijn nichtjes en neefjes. Niets is te gek en alles is bespreekbaar. Ik ben supertrots op haar en ik hou heel veel van haar!

 14. Jaaa…. mijn lieve vriendin is echt een superlieve tante voor mijn zoontje! Echte een bonusmama!

 15. Mijn beste vriendin is een een bonus mama. Het is niet altijd makkelijk geweest maar ze hebben hier allemaal goed hun weg in gevonden. Erg knap vind ik dat. Daarom zou ik haar graag hiermee verrassen.

 16. Mijn dochters hebben de beste bonusmoeder die er is; en daar ben ik zo blij mee! Heel trots op ons hele gezin + alle bonusjes!

  • Wat lief! Volgens ons een terechte winnaar van onze actie! Gefeliciteerd! Wil jij ons snel jouw adres mailen?!

 17. Het is niet altijd makkelijk bonusdochter zijn. Wij doen ons best met zn allen.

Verklaar mij maar voor gek!

Win een verrassingspakket tijdens de Moederdag bloghop!