Popsockets
in

Win een Popsockets

Soms heb je van die producten waarvan je eigenlijk niet wist dat je ze nodig had 🙂  Je hebt ook van die producten waarbij je bij de naam denkt ‘hoe heet het?!” Bij Popsockets is het allebei zo en bij ons kun je er een winnen!

Popsockets

Voordat je met de winactie mee doet wil je misschien even weten; wat is popsockets?!

Dit zijn super handige buttons die je vastplakt aan de achterkant van je camera, tablet of telefoon. Je maakt de mooiste selfies en filmpjes. Je kunt ze weer losmaken en verplaatsen. Je drukt ze in elkaar en trekt ze weer uit, recht of onder een hoek. Ze zorgen voor extra grip op je camera, telefoon of tablet waardoor de bediening makkelijker wordt en je je telefoon niet meer laat vallen.
De houder zorgt er voor dat je een steun hebt waardoor je je camera, telefoon of tablet rechtop kunt zetten en bijvoorbeeld een video kunt bekijken. Gewoon écht handig!

Wil jij er eentje winnen?! Laat dan hier en/of op onze Facebook pagina een reactie achter!! Meedoen kan tm maandag 22 mei!

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

9 Comments

 1. Volgens mijn bijna 10 jarige dochter is die niet een handig ding, maar echt een MUST!!! JA met hoofdletters en uitroeptekens. Zo kan ze nog veel betere musical.ly’s maken op haar telefoon.
  Dus ik waag graag een kans, dat scheelt haar weer sparen, want het zakgeld is recent opgegaan aan een spinner. Een nog grotere must in haar leven.

 2. Ha Martine,
  Lijkt mij idd heel handig !
  Ik heb laatst een niruw hoesje gekocht maar er natuurlijk niet op gelet of hij ook zo gevouwen kon wirden dat mij telefoon bleef staan.
  Met de popsocket us dat opgelost
  Ziet er ook nog leuk uit!

 3. Geweldig! NOg nooit van gehoord! Ik doe mee voor mijn tien jarige selfie queen haha! En misschien dat ik em dan weleens kan lenen:))

 4. Totaal nieuw voor mij, maar ik zie zeker wel de voordelen! Ik doe graag mee (ook voor mijn dochters)

 5. Mijn pink doet altijd zeer van het appen omdat mijn telefoon daar op steunt. Graag zou ik eens zo’n popsocket proberen!

 6. Ik ben wel nieuwsgierig, ik ken het helemaal niet! Klinkt inderdaad handig, dus zou het graag zelf ervaren!

begrijpen

Soms snap ik het even niet meer

Ja, hij komt er aan!