in

Win een ontmoeting met Peppa Big!!

Zijn ze bij jou thuis ook zo gek op Peppa Big? Dan heb ik leuk nieuws voor je!! Je kunt een ontmoeting met Peppa Big winnen; zo leuk! Let op: de kaartjes zijn ook niet te koop, alleen te winnen!

In de modder

Wie ken Peppa niet? Het varkentje Peppa Big is gek op in modderpoelen springen. Voor alle kinderen die hier ook zo van houden organiseert Peppa op zaterdag 23 juni een uniek avontuur in Amsterdam. Kinderen ontvangen een speciaal activiteitenboekje, waarmee ze op avontuur kunnen gaan en ze kunnen Peppa ontmoeten. De ontdekkingstocht bestaat uit verschillende opdrachtjes en activiteiten op het terrein, met als grote afsluiting: springen in een modderpoel!

De gezellige middag begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. En onthoud dat ‘als je in modderpoelen gaat springen, je de laarsjes niet moet vergeten!’

Wil je kans maken op 4 kaartjes? Laat dan hier jouw reactie achter!!

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

4 Comments

Mijn kraamverzorgster redde mijn leven!

Weetjes kwartet!