in

Wij kunnen niet wachten #10

Een echte prinses worden

Weet je dat ik wel eens gesolliciteerd heb bij Disneyland Parijs?! Helaas is het voor mij niets geworden, maar er is wel goed nieuws voor iedereen die een prinses wil worden! Disneyland Paris is opzoek naar enthousiaste en energieke performers die het fantastische entertainment team komen versterken als nieuw lid van een grote familie van Disney Cast Members. Maak deel uit van magische parades, spectaculaire shows en meet-and-greets. Zo gaaf! Ontdek de wonderen van het Character & Parade team en speel de droomrol van je leven. Trek comfortabele kleren aan en kom naar de Disney Auditie in de Chass├ę Dance Studios in Amsterdam op 6 April 2019 om 10.00 uur. Meer informatie vind je hier

 

Oh en even iets heel anders; als je iemand wilt verrassen met een mooie bos bloemen, check dan deze aanbieding!

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen ­čÖé
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

10x waarom ik de slechtste moeder ooit ben (volgens mijn kinderen)

8x waarom zoons geweldig zijn!