in

Weer lekker fout!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog post; een echt blog bedoel ik dan. Het ware rare tijden, voor mij persoonlijk eigenlijk ook al voor de Coranatijd. Op dit moment wil ik daar verder niet op ingaan, maar het werd er allemaal niet gezelliger op toen het Corona gedoe ook nog kwam.

Lekker fout

Inmiddels wordt het dagelijks leven weer wat ‘gewoner’. De winkel is weer open, de kids gaan weer naar school; er is ritme! Stiekem ben ik hier toch blijkbaar een fan van! Wat er dan lekker fout is? De muziek op Q Music! Ja, daar wil ik het eigenlijk over hebben; het Foute Uur van Q Music! Juni is altijd foute maand, maar ja, ook dit jaar weer anders ­čśë

P.S. Wist je dat ik ooit zelf bij het Foute Uur op de radio was?! Luister er hier naar!

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen ­čÖé
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Gezond eten met Aldi en Disney

Zes clich├ęs over vaderdagcadeaus