in

Waterbestendig en meer

Onze oudste zit in de brugklas en fietst tegenwoordig 10 km naar school, en weer terug! Een groot contrast met de halve kilometer naar zijn basisschool. Nu met de herfst en winter voor de deur is het dus belangrijk dat hij een goede jas heeft! We kwamen uit bij de 3 in 1 jassen van The North Face. Hij moest trouwens ook nieuwe schoenen

Nieuwe lenzen

Mijn man zit aan de lenzen, of een lens eigenlijk. Ik bestelde nieuwe voor hem bij VisionDirect.

Voordeel met AH

Voordeeluitjes AH is natuurlijk leuk voor een dagje uit, maar Groupon vind je ook leuke uitjes. Wat vind je van deze tip voor de herfstvakantie; flinke korting op Sir Winston Fun & Games. informatique

 

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Review Throw Throw Burrito

Verschil Donald Duck en Donald Duck junior