in

Waarom mijn zoon Rik had moeten heten

Best bijzonder eigenlijk; als ouder kies je een naam voor jouw zoon of dochter, meestal als hij of zij nog geboren moet worden. Een naam waar ze meestal hun hele leven moeten doen. En vaak vind ik dat de meeste namen best bij iemand passen. Zo ook de naam van onze jongste, Ryan. Maar hadden we hem misschien toch Rik moeten noemen?

Wat zegt een naam

Zoals gezegd; een naam kiezen is echt bijzonder; lees hier ook mijn blog over voornamen over. Ik denk dat het bijzonder is dat iedereen bij zijn naam past! En laten we eerlijk zijn; als jij een Rachel kent die jij absoluut niet aardig vind, dan is de kans behoorlijk klein dat jij jouw dochter die naam zal geven. Toch?

Andere naam

Maar bij onze Ryan hadden we ook prima een andere naam kunnen geven; Rik. Waarom?

  • Hij is echt de allergrootste viezeRik 🙂
  • Hij is ook écht een slimmeRik!
  • En af en toe is het toch zo’n bangeRik hihi
  • Maar meestal is het gewoon de allerliefste lieveRik 😉

Voor de grap noem ik hem dus regelmatig Rik en inmiddels begrijpt hij wel waarom hihi. Heb jij ook zo’n bijnaam of koosnaam voor je kindje?

P.S. Op de foto’s valt het eigenlijk wel mee, maar het is écht een viezerikkie haha 🙂

 

Image Credits: Supermoms.nl.

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

One Comment

2nd-opinion

Help, wanneer vraag je een second opinion aan?!

Allereerste Preview DISNEY•PIXAR’S COCO