in

Waarom ik weer zwanger zou willen zijn

Ok,  laat ik eerst even duidelijk zijn; als het aan ons ligt gaat er geen derde komen! Maar dat wil toch niet zeggen dat dat soms wel wat jammer is! Er zijn best wat redenen waarom ik weer zwanger zou willen zijn, als is het het maar voor een maandje hihi.

Al die kleine babykleertjes

Heel soms zie ik ze nog wel eens hangen; al die lieve kleine babykleertjes! Weet je nog, dat maatje 86 te groot was voor je kleintje? Nu komt zijn rechtervoet er niet eens meer, bij wijze van spreken haha. En niet alleen de grote van de kleertjes, ze zien er ook nog zo schattig uit. Als ik die jongens daar nu mee laat lopen, dan worden ze keihard uitgelachen. Helaas moeten wij het met de foto’s van vroeger doen!

Leuke babynamen

Wees gerust; ik zou de namen van Alec en Ryan echt niet willen veranderen! Maar soms hoor je een naam en dan denk je, nou, misschien bij de volgende 😉

Gender revival

Jaa… zo’n Gender revival party; dat had ik willen hebben! Zo leuk lijkt mij dat!! Met een heerlijke taart of een grote ballon. Helaas; toen die van ons geboren werd, was men nog niet zo creatief haha. Je ziet nu ook wel van die leuke manieren om aan te kondigen dat je zwanger bent. Bij de tweede waren wij hier wel creatief in, bij de eerste niet zo. Qua schok had ook niemand dat aangekund, denk ik hihi.

Babyshower

Een babyshower heb ik wel gehad; twee keer zelfs. Dat was leuk! Maar toen ook nog vrij ontkend en ik weet zeker dat het nu veel uitgebreider is. Leuk toch, voor nog een keertje 😉

Het bijzondere gevoel

En ok, de meest speciale reden; het gevoel van de zwangerschap. Nieuw leven, dat is toch wel heel speciaal. Als ik naar die twee grote zoons van ons kijk, dan is het moeilijk voor te stellen dat het zo klein begon 🙂

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Mijn Google zoekopdrachten van afgelopen week…

5x vertellen hoeveel je van je kind houd