in

Traktatie Rupsje Nooit genoeg

Afgelopen juli waren mijn zoontjes jarig en dus moest erg getrakteerd worden! Ik vertel je in dit artikel graag wat RJ trakteerde voor zijn vierde verjaardag en waarom!

Feestmuts en op de tafel

Eindelijk was het dan zover, RJ 4 jaar! Natuurlijk mocht hij op het kinderdagverblijf trakteren en dat betekent dansen op de tafel. Grappig om te zien waar die kleintjes naar uitkijken. Ook kreeg hij een feestmuts en hij mocht zelf kiezen waarvan. Grappig want hij is het hele jaar fan geweest van Olaf, maar een maandje voor zijn verjaardag kwamen de Minions bij de Plus en hij was om. Geen Olaf feestmuts voor RJ dus, maar een mooie Minions feestmuts.

Gezonde traktatie

RJ wist allang wat hij wilde trakteren; taart! Maar helaas voor hem; het kinderdagverblijf heeft een gezond voedingsbeleid en daar hoort geen taart bij! Niet dat hij dat anders wel zou mogen trakteren, ik denk dat dat de leidsters niet zo blij zouden zijn met die rotzooi hihi. Maar het moest dus sowieso iets gezonds worden. Even heb ik nog gedacht aan iets met Minions en bananen, maar ik vind bananen zelf echt vies, dus dat zag ik niet zo zitten.

Na even op Pinterest gekeken te hebben zag ik een hele makkelijke en leuke traktatie; Rupsje Nooit genoeg van druiven en aardbei! Superleuk en mijn zoontje was direct enthousiast omdat dat een van zijn favoriete boeken is.

Aan de slag

Het maken van deze traktatie is echt heel eenvoudig, dit heb je nodig;

  • druiven
  • aardbeien
  • sateprikker
  • iets om de oogjes van te maken

traktatie-maken

traktatie-rupsje-nooitgenoeg-maken

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen ­čÖé
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Martine, ik ben naar jou vernoemd!

Squla voor school