in

Tips voor tienerfeestjes

Bij ons is het nog niet zover, maar je merkt wel dat ze wat ouder worden. Hoewel Ballorig nog best leuk kan zijn; ze willen dit echt niet meer als kinderfeestje! Daarom onze tips voor tienerfeestjes!

Chefkoks

Het is natuurlijk onwijs lekker om je zelfgemaakte maaltijd te koken en daarna op te eten. Maar je kan ook aan al je vrienden en vriendinnen vragen om allemaal iets lekkers te maken. Zo krijg je een hele tafel vol met allerlei lekkere hapjes. Wedden dat deze maaltijd de lekkerste wordt in je hele leven!

Tip: Bespreek van tevoren wat iedereen gaat maken, je wilt natuurlijk niet dat iedereen straks een toetje meeneemt.

In het donker

Voor degene die ons langer volgen en onze blog vaak lezen. Wij hebben het zelf al twee keer gedaan met het team, weet jij al wat? Glow golven! Het zorgt voor een spanning tussen de spelers want de grote vraag is wie gaat er winnen en wie moet het onderspit delven. Het glowgolven is niet alleen leuk vanwege de competitie, maar ook omdat het geheel in het donker is met felle lichtgevende kleuren. Ideaal voor een echt geslaagd tienerfeestje!

Je eigen bioscoop

Een filmmarathon met de allerleukste films van nu. Lekker op de bank of de hele kamer vol matrassen met een lekkere bak popcorn erbij! Jummie en wat een hoop plezier. Maak van je filmavond een filmnacht, je bent tenslotte oud genoeg om voor een keertje op te laat op te blijven. Laat iedereen zijn slaapspullen mee nemen en je hebt de volgende ochtend net zoveel plezier als die avond daarvoor.

Xtreme Tubing

Het is voor de fun, maar tegelijkertijd pompt de adrenaline door je aderen. Met een snelheid van 50 km/u roetsj je in een opblaasbare autoband over een baan van twee meter breed en 100 meter lang met scherpe bochten naar beneden. De ‘combobochten’ waar je met de band hoog doorheen gaat schroeven de adrenaline nog wat extra op. X treme tubing is echt geweldig!

Naar de gamehal

Behaal zelf de hoogste score of daag je vrienden uit tijdens een potje airhockey, basketballen, racen, flipperkasten, Pac-Man, Mario Karten, life-size Flappy Bird of een van de andere games die in deze moderne “gamecenters” staan te wachten op behendige handjes. Je ontvangt € 40 euro speeltegoed om je een tijdje zoet te houden. Trakteer jouw vrienden daarmee op een rondje; de rest is natuurlijk ieder voor zich!

Escaperoom

Helemaal populair en je moet het gewoon ook echt een keer gedaan hebben; een escaperoom! Er zijn zoveel verschillende escaperooms met korting; kijk gerust eens bij ons overzicht!

Dansen tot je niet meer kan

Muziek, lekkere limonade en een hoop mensen. De drie ingrediënten voor het perfecte feestje. Voordat het feestje begint kies je de muziek uit samen met je vader of zet je favoriete cd op. Maak de kamer donker zodat het op een echte disco lijkt en deze vrolijk gekleurde led-lampjes maken het af

Schaatsen

Als je in de winter jarig bent, is dit een super idee! Met z’n allen schaatsen en daarna genieten van een lekkere kop warme chocolademelk. Ben je in de zomer jarig? Dan kan je natuurlijk gaan rolschaatsen of naar de rollerdisco!

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Mijn kraamverzorgster redde mijn leven!

Win een ontmoeting met Peppa Big!!