in

Super dingen #1

Soms kom je iets tegen wat écht super is! En soms kom je iets tegen waarvan je je afvraagt of het super is. En soms zijn dingen helemaal niet super 🙂 Een overzichtje van wat superdingen van de afgelopen tijd!

Kwebbels

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Iets engs op tv ;)

Flashback Friday, de foto waar ik uren naar kan kijken