in

Squla voor school

Alec sinds begin dit schooljaar in groep 3… en dat is wel even wennen! Iedereen zegt altijd dat het zo’n omslag is en inderdaad, daar ben ik het mee eens! Lees je mee naar de veranderingen?

Een tafeltje

Oh, zo trots als een pauw was hij de eerste dag! Een tafeltje in de klas, met een laatje! Groep 3 geeft Alec rust, hij vind het fijn om zijn eigen plekje te hebben en altijd naast hetzelfde kindje te zitten.

Niet meer mee naar binnen

De eerste weken mag het nog wel, maar eigenlijk is het niet meer de bedoeling dat ouders in de klas van de kinderen komt. Geen idee hoe dat vroeger was eigenlijk, maar zelf schrok ik wel even toen dat gezegd werd! Maar hij vind het geen probleem en vaak ben ik hem kwijt voordat de bel gaat. Ze worden zo groot!

Huiswerk

Jaja, we hebben nu al huiswerk. We moeten letters en woorden flitsen; nog niet heel erg spannend dus. Maar we moeten het wel doen. Verder wordt er aangeraden om thuis gewoon lekker te oefenen. Dit kan bijvoorbeeld met Squla.

Wat vond jij, ging het ook allemaal zo snel na groep 3?

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen ­čÖé
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Traktatie Rupsje Nooit genoeg

Blogs over mijn gezin