in

Sportschoenen, tv’s en de bioscoop

Mijn Google zoekopdrachten

Wat denk jij dat sportschoenen, tv’s en de bioscoop met elkaar te maken hebben?! Dat waren een paar van mijn Google zoekopdrachten die ik deed! Weet je dat mijn zoekopdrachten eigenlijk heel veel over mijn week vertellen? Daarom neem ik je graag even mee in mijn zoekopdrachten!

Sportschoenen

Goed nieuws; binnensporten zijn weer toegestaan! Dat betekent dat onze oudste volgende week weer mag basketballen in de zaal! Dan heeft hij wel nieuwe sportschoenen, basketbalschoenen, nodig; want die andere past hij niet meer. Ik ging online en keek onder andere bij plutosport.nl! Uiteindelijk slaagde ik bij de website van Nike.

Tv’s

Over zo’n 6 weken zijn onze jongens alweer jarig; dus er kan nagedacht worden over een cadeau! De oudste wil graag een eigen tv op zijn kamer en dat vind ik wel een mooi cadeau. Dan hebben wij onze woonkamer ook weer een beetje terug ­čśë En ik dacht, met het EK op komst zijn er vast mooie tv aanbiedingen. Ik heb al wat gekeken en het moet in ieder geval een Samsung tv worden, waarschijnlijk een 43 inch. En een smart tv, want hij gaat hem naast gamen vooral voor Netflix, Disney+ en YouTube gebruiken. Ik hou de aanbiedingen dus in de gaten; tips zijn welkom!

Kinderfeestjes

In het verlengde van het verjaardagscadeau; er moeten ook weer kinderfeestjes komen! Voor AR en RJ allebei; altijd een drukke tijd. Voor AR is het het feestje in groep 8, de laatste keer op de basisschool dus!

Bioscoop

Ook heb ik de website van Pathe regelmatig bezocht! Ik dacht namelijk dat naast de pretparken, ook de bioscopen weer open zouden mogen. En een bezoekje aan de bioscoop; dat vond ik wel heel erg toepasselijk bij het weer van dit weekend. Maar helaas, de bioscopen mogen helemaal nog niet open!

Vakanties

Ja, we zijn vast te laat, maar ook wij zijn ons aan het ori├źnteren op vakanties! Best wel lastig vind ik het zelf, want je weet niet helemaal wat de regels op dat moment zijn. Als de horeca maar open is, vinden jullie niet? Ik keek bijvoorbeeld bij www.heerlijkehuisjes.nl CenterParcs, Roompot en Landal.

 

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen ­čÖé
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Dingen die je snel kwijt raakt

Huttopia opent vijfde Village te midden van bossen en kastelen in de Loirestreek