in

Slik… reis zonder de kids geboekt…

Oh, wat klinkt het heerlijk… op vakantie zonder de kinderen! Tuurlijk, ik ben gek op ze, maar wat zou het heerlijk zijn om gewoon even bij te komen, samen met mn lieffie. Maar… slik, nu is er geboekt…

Naar Dubai

Nee, we gaan niet ‘gewoon’ op vakantie zonder de kinderen. Mijn man moet een keer paar jaar naar Dubai voor zijn werk en daar wil ik best een keer mee naar toe. En dit jaar mag ik zowaar mee! Wel zonder de kinderen, want Leo moet ook een paar dagen werken. En ik zie het niet zitten om dan alleen met de kinderen te zijn, in het toch onbekende Dubai. Van mijn moeder mogen ze wel een paar dagen komen logeren en zo kunnen we zowaar de reis gaan plannen!

Spannend

Het klinkt misschien raar, maar hoe zin ik er ook in heb, ergens vind ik het ook best spannend. En dan bedoel ik niet Dubai, maar op vakantie zonder de kids! Ik heb ze niet langer als twee nachtjes niet gezien en dat is alweer eventjes geleden. Nu gaan we 5 dagen weg, wat klinkt dat lang! Maar goed, ze gaan het natuurlijk heel erg naar hun zin hebben bij oma en opa. We besluiten onze trip in de schoolvakantie te boeken, zodat de jongens ook echt bij mijn ouders in huis kunnen, kunnen logeren. Dan zijn de jongens er ook echt uit en hebben ze geen gezeur met school en sporten enzo.

Echt geboekt

Vanmiddag belde Leo enthousiast; hij had geboekt! Gaaf toch, naar Dubai! Niet een bestemming die in mijn top 10 staat, maar ach, daar het lijkt mij wel een hele bijzondere ervaring! En toch moet ik mijn best doen om enthousiast te zijn, want ik weet nu al dat ik het ook moeilijk ga vinden. Alsof ze niet zonder mij kunnen, wat een ego van mij he, omdat te denken! Hopelijk kan ik wel zonder hen…. We gaan in februari; ik moet dus maar snel leren los laten!

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

4 Comments

  1. Hier ga je vreselijk van genieten! Ik vond het eerst ook best lastig, maar 5 dagen quality time met je man (als het werk het toelaat) is echt heel erg fijn. En je kids hebben waarschijnlijk toch niet eens echt door dat het 5 dagen zijn!

  2. Spannend hoor. Een vakantie zonder de kinderen en dan gelijk zo ver van ze vandaan. Maar ik denk dat je er ook heel erg van kunt genieten. Even alleen voor jezelf zorgen en niet na te hoeven denken wanneer de kinderen moeten eten of opgehaald moeten worden. En voor je het weet ben je weer thuis. En kun je horen hoe de kinderen lekker verwend zijn bij opa en oma.

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Mijn eerste keer… Mama blog swap!

3x boeken die ik dit jaar had willen lezen