in

Review Plus Plus

Het is alweer een tijdje geleden dat wij PlusPlus kregen en hier een review over maakten. Inmiddels zijn we zelfs bijna twee jaar verder; ben je benieuwd wat ze er nu van vinden?

PlusPlus

Laten we eerst bij het begin beginnen; wat is PlusPlus? Ik merk dat veel kinderen het nog niet kennen; en het is zo leuk!  De naam zegt het eigenlijk kal, het zijn allemaal plusje (+ dus) van stevig. onbreekbaar en onbuigbaar plastic. En hier kun je geweldige dingen mee bouwen! Platte dingen of 3d dingen, net zo moeilijk of makkelijk als je het zelf wilt. Dat willen we wel eens testen natuurlijk.

Steeds mooier

De aanbevolen leeftijd is vanaf 4, maar eerder kun je er ook prima mee spelen. Ryan vond het in ieder geval ook al leuk toen hij 2,5 a 3 jaar was. Maar nu hij ruim 4 is, merk je wel dat hij mooiere dingen maakt. Want hij vind het nog steeds heel erg leuk! Alec ook, al vind Ryan het leuker. En nee, ze spelen er niet dagelijks mee,  maar het is heerlijk tijdverdrijf voor dagen zoals deze 🙂

Ken jij PlusPlus al?

Image Credits: Supermoms.nl.

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

2 Comments

Supermomentjes week 20

Mijn 5 afwijkingen!