in

Nieuwe raamdecoratie

Een maandje geleden hebben wij nieuwe raamkozijnen gekregen; yeah! Kunststof om precies te zijn en dat was ook echt wel nodig! Verslag volgt nog haha. Maar goed, daar hoort ook nieuwe raamdecoratie bij. Maar waar voor te kiezen?

Op het kozijn

Op onze slaapkamer en die van de jongste hebben wij een groot zon verduisterend rolgordijn; helemaal prima. Alleen onze ramen zijn iets veranderd; ze gaan nu naar binnen open. Ook kunnen ze op een ‘kier’ staan; handig! Maar niet met de rolgordijnen; die moesten dus ‘op het kozijn’ geplaatst worden. Bij de jongste is dit prima gegaan, maar bij onze slaapkamer is het rolgordijn hier een beetje kapot door gegaan. Hij gaat niet meer zo makkelijk open of dicht. Prima voor nu, maar binnenkort moet hier wel iets anders voor komen.

Kleine ramen

Op onze zolder heeft onze oudste hele vervelende ramen; of het formaat in ieder geval! Een raam is heel smal en hoog; ruim 1,5 meter! Hier zat een luxaflex voor, maar die was heel vies en oud geworden. Daarom hebben wij deze weg gegooid. Verder zitten er nog 2 kleine raampjes en die zijn eigenlijk weer veel te klein. Deze luxaflex hebben wij ook niet terug gegaan. Maar ja, nu moet hij wel iets anders. Omdat de maten zo onhandig zijn, weten we nog niet precies wat wij willen.

Zonwerend

Eigenlijk zouden wij ook iets zonwerend voor hem willen; omdat het heel warm wordt op zolder. Wij hebben aan een rolluik gedacht, maar omdat het van die rare maten zijn, vonden wij dit te deur. Ik heb ook wel eens gelezen dat je een soort spiegelsticker kan plakken, wat de zon buiten houd. Dat klinkt ook goed! Maar dit zal ook niet goedkoop zijn. Opties opties… wat is jullie favoriete raamdecoratie? Tips zijn meer dan welkom!!

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen ­čÖé
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Tot wanneer naar de bso?

Als alles kapot gaat…