in

Vijf clichés over het Moederdag cadeau die écht waar zijn

Natuurlijk zegt jouw moeder dat Moederdag niets bijzonder is en dat het iedere dag Moederdag is. En als je zelf mama bent, dan zeg je natuurlijk ook dat je helemaal geen waarde hecht aan deze commerciële dag. Maar laten we nu gewoon eerlijk zijn; deze vijf clichés over het moederdag cadeau zijn gewoon écht waar!

1. Zelfgemaakte tekening

Die zelfgemaakte tekening of geknutselde theezakje van je kleine spruit; het is gewoon echt leuk om dat te krijgen. Vooral als je ziet dat ze er zo trots op zijn!

2. Taart of maaltijd

Als ze wat ouder zijn, dan mag het ‘geknutsel’ natuurlijk wel wat ingewikkelder worden; bijvoorbeeld een lekkere taart, ontbijtje op bed of een zelf gekookte maaltijd.

3. Hightea

Eigenlijk is het best lief als je een hightea cadeau krijgt van de kinderen; ook al weet je dat ze zelf ook heel erg gek op dat lekkers zijn!

4. Stinkerds

Mam, voel je niet aangevallen als je een fles badschuim of parfum krijgt! Dat betekent niet automatisch dat je stinkt, jouw kinderen hebben écht hun best gedaan!

5. Onbetaalbaar moederdag cadeau

Hoe oud je kids ook zijn, quality time en een dikke knuffel blijven het mooiste cadeau voor iedere moeder. Onbetaalbaar!

Meer leuke moederdag cadeaus vind je trouwens hier! Hoe belangrijk vind jij Moederdag?

Image Credits: Supermoms.nl.

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

4 Comments

  1. Absoluut! Die knuffel en zelfgemaakte tekening, inclusief de voorpret omdat ze het niet geheim kunnen houden, zijn het allermooist!

  2. Belangrijk vind ik het niet, maar het is wel fijn om eens een dagje lekker verwend te worden 🙂

  3. De zelfgemaakte cadeaus blijven inderdaad echt de beste! Mijn dochter zal dit jaar voor het eerst iets voor mij meenemen van de peuterspeelzaal. Ik ben zó benieuwd hoe ze dat zelf vindt!

Koken met Alec!

Waarom ik de de OC zit