in

Mijn bucket list voor dit jaar

Jippie, het is 2016, tijd voor een mooi nieuw jaar! Ook dit jaar heb ik weer heeel veel plannen, die vast niet allemaal gaan gebeuren. Maar een bucketlist hebben is goed, toch? Dit zijn mijn bucket list plannen voor 2016!

Lekker uit eten

Wij gaan graag uit eten, gezellig met zn tweeen of lekker met zn allen. Deze restaurants staan op het lijstje!

 

Vakantieplannen

Uitjes

 

Deze lijst zal ik vast nog wel updaten in dit jaar én in hou jullie op de hoogte van de vorderingen 🙂

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Voor het eerst écht logeren

Goede voornemen; afvallen