Wij zijn gek op stedenreizen en leuk; onze tiener heeft de smaak ook te pakken! Daarom wilden wij een stedenreis met hem maken, tijdens deze zomervakantie. Wij vertellen je er graag meer over!

Welke stedenreis

Londen was eigenlijk niet onze eerste keus; eigenlijk wilden wij met het vliegtuig naar Barcelona of Rome. Maar gezien alle verhalen van vertragingen met het vliegtuig, besloten wij dat we dit jaar niet wilde vliegen. Wij kozen daarom voor een treinreis. Parijs zou ook een goede optie zijn, maar daar waren wij deze vakantie al geweest. In Londen zijn wij al vaker geweest, maar dit was toch alweer 6 jaar geleden. Daarbij is Londen gewoon een geweldige stad; dus de keuze was eigenlijk snel gemaakt!

Met de trein naar Londen

De eerste stap was het boeken van onze treinreis. Ik heb online naar wat opties gekeken en kwam eigenlijk al snel bij NS International uit. Let goed op wanneer je boekt; hoe eerder des te beter. Ik had een reis ‘uitgekozen’, maar wilde er toch nog even over nadenken en overleggen. Een weekje later boekte ik alsnog en toen was het bijna €75,– pp duurder! Zonde! Maar goed, het was niet anders; een les voor de volgende keer.
Het boeken ging verder erg makkelijk; we kozen voor de eerste reis op de dag, zodat we rond 10.00u in Londen aan zouden komen. Vertrek vanaf Rotterdam Centraal: 7.00