in

Deze trucjes maken je leven makkelijker

Het leven is al moeilijk genoeg, en daarom ben ik gek op lifehacks. Van die trucjes waar je verstelt staat en nooit had verwacht dat het echt zou werken. Graag geef je ik je wat lifehacks 🙂

Je leven makkelijker maken met deze trucjes

1. Uien helpen brandblaren te voorkomen.

2. Filterkoffie helpt je moestuintjes sneller groeien.

3. Als je honing te korrelig en droog wordt, niet weggooien! Warm het weer op: de honing is zo goed als nieuw.

4. Heb je trek in knapperige aardappelen? Doe er dan een lepel bloem terwijl ze aan het bakken zijn.

5. Heb je net je pasta gekookt, dan gooi je dat water niet weg. Laat het afkoelen en gebruik het om je plantjes water te geven. Ze zullen blij zijn met de voedingsstoffen.

6. Wil je langer genieten van je bananen, zorg er dan voor dat ze in een trosje blijven. Zodra je ‘afscheurt’ verkleurt het gele fruit sneller.

7. Je houdt van hete pepers, maar je bent niet opgewassen tegen de hitte.

Nu wel dus. Als je een heet pepertje door midden snijdt en de zaadjes eruit haalt, zout op de binnenkant smeert en dit even laat intrekken. Probeer het nu maar weer.

8. Per ongeluk met je pepervingers in je oog gezeten, geen paniek. Pak een pluk haar en wrijf er in je oog mee. Het werkt.

9. Zout is je beste vriend. Heb je geen Masterchef-waardig gerecht gemaakt, probeer er wat zout aan toe te voegen. Het gaat dan van mwoah naar wauw!

10. Wil je iets goed schoonmaken, pak dan de Vodka uit de koelkast. Het is een perfect schoonmaakmiddel.

Heb jij ook van die handige trucjes?!

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

2 Comments

  1. Wat een goede tips! Zeker die van het pasta water. Helemaal niet aan gedacht. Helaas net te laat gelezen. Dinsdag net pasta op. Maar ik ga hem zeker onthouden voor de volgende keer dat we pasta eten.

Schaatsen met de kids

Jongens en voetbal: De obsessie