in

Leukste Sinterklaas liedjes op YouTube

Jaa…. voor je het weet is het weer Sinterklaas!! De heren zijn hier druk met voorbereidingen; het maken van verlanglijstjes; ‘lief zijn!’, de films moeten weer gekeken worden en de hele dag willen ze Sinterklaas liedjes horen. Sinterklaas liedjes zingen , dat gaat tegenwoordig wel wat anders. Ze kennen de klassiekers wel hoor (al zijn ze hier en daar wel wat aangepast), maar de leukste liedjes vinden ze op YouTube! En dat vind ik zelf trouwens ook. Hierbij onze 7 leukste Sinterklaasliedjes op YouTube!

 

1. Ik spring als een pepernoot

2. Sinterklaas wil dansen, Kinderen voor Kinderen

3. Feestpiet Fabio – Hallo Sinterklaas! (De Luizenmoeder ‘Hallo Allemaal’ Sinterklaashit)

4.  Cowboy Billie

 

5. Party Piet Pablo

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Een Stroopwafelmuur

Sinterklaasbloghop 2020