in

Klus termen waaruit blijkt dat ik geen klusser ben….

Ok, ik ben dus géén klusser!! Ik begin enthousiast aan Ikea pakketten, om er halverwege achter te komen dat ik dat ene plankje vergeten ben. En ga zo maar door… Klustermen ken ik dus helemaal niet… jij wel?!

Baco

Het is alweer een paar jaar geleden dat wij een nieuwe keuken kregen en er wat klussers in huis waren. Het was nog vroeg in de ochtend, volgens mij hadden ze net koffie op, toen een van de klussers vroeg of we ook een baco hadden. ‘Baco?’ vroeg ik verbaasd. Want de enige baco die ik ken is het drankje Bacardi en cola! Hij zag mijn verbazing blijkbaar niet, dus zei serieus ‘ja, een baco.’ Ik heb hem nog even ongelovig aan staan kijken voordat ik zei ‘is het daar niet een beetje vroeg voor?!”. Hij bleef serieus en gaf aan dat hij die van hem even niet konden vinden, maar hij had hem nodig… blab blah blah. De rest heb ik niet gehoord haha, maar blijkbaar had hij het niet over het drankje! Ik heb hem onze gereedschap gegeven, waarna hij de baco eruit pakte. Inmiddels ben ik er achter dat je het schrijft als bahco, maar ja, dat zei hij er niet bij 😉

Trapleer

Van de week had ik weer zo’n stunt; of ik een trapleer heb. Een trapleer!? Zo’n twee weken geleden had ik dezelfde vraag gekregen en toen kon ik die vraag netjes ontwijken haha. Nu werd ik toch wel wat nieuwsgierig; dus ik Googlede even op trapleer. Da’s gewoon een trap! Of een huishoudtrap, zoals ik hem zelf zou noemen  (geen vaste trap in de gang bijvoorbeeld). Ok, waar wat geleerd 😉

Ben jij bekend met al die klustermen of gaat er voor jou ook een wereld open?!

Image Credits: Pixabay.

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

3 Comments

  1. Hahaha ik dacht echt dat je een andere Baco bedoelde. Mijn vriend is van het klussen en dat laat ik graag zo 😉 Van een trapleer had ik ook nog nooit gehoord

bioscoop met kinderen

Met je kind naar de bioscoop? Mijn 6 tips!

Omkeerbare pailletten voor jongens!!