in

Iets engs op tv ;)

Ryan (bijna 5) rende vanmorgen oprecht overstuur naar mij; hij had iets heel ergs op tv gezien! Toen ik er eindelijk achter kwam wat het was, kon ik mijn lach eigenlijk niet inhouden hihi. Kun jij het raden?

Enge beestjes

Ryan heeft wel vaker van die ‘aanvallen’, dat hij echt hysterisch kan worden, eigenlijk om niets. Zo heeft hij op YouTube per ongeluk een raar filmpje van Bumba gezien en sindsdien wil hij echt niets van Bumba weten! Hij is echt bang voor het onschuldige clowntje, wat nog wel eens onhandige situaties kan geven als hij bij iemand aan het spelen is en dat kindje Bumba wil kijken!

Gekleurde mensen

Vanmorgen kwam hij dus hysterisch naar mij toe, want hij had hele enge gekleurde mensen gezien! Ik probeerde hem te helpen, was het Bumba of Spiderman? Nee die waren het niet, maar ze waren geel en rood! Was het een andere clown, met een andere neus? Nee, dat was het ook niet. Ik was heel hard aan het denken wat het zou kunnen zijn, misschien hadden ze stiekem naar een andere zender gezapt?

Met een tv

Ryan had nog een kenmerk; best een bijzonder kenmerk; ze hadden een tv in hun buik, zo eng!! Weet jij al wie het zijn?

Scrol even naar beneden voor het antwoord…

 

 

 

 

 

 

 

 

Terwijl Ryan nog helemaal bang was, kwam Alec rustig aangelopen. Mam, het waren de Teletubbies maar! Oef hahaha, ja, gekleurde mensen met een tv in hun buik. Als je het zo bekijkt ­čśë Stiekem moest ik heel hard lachen haha.

Heeft jouw kleintje ook iets of iemand waar hij/ zij heel bang voor is?

maxresdefault

Image Credits: Pixabay.

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen ­čÖé
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

999 Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

2 Comments

  1. Hahaha nou mijn zoontje vindt de Teletubbies helemaal geweldig. Hij slaapt zelfs met twee Teletubbies in zijn bed. Maar zoontje heeft ook dingen waar hij bang voor is. Maar kan er nu even niet op een voorbeeld komen.

    • Grappig he ­čÖé Wij hebben idd nooit de Teletubbies gekeken, blijkbaar wist hij niet eens wie het waren ­čśÇ

Review Bunch-o-Balloons

Super dingen #1