in

Hoera, het is bloggersdag!!

Hoera, het is bloggersdag!! Dit vieren wij met een bloghop en dat maakt het natuurlijk nog veel leuker! Aan de bloghop doen veel bloggers (zo’n 65!!) mee doen met leuke verhalen en op elk blog een is er een winactie. Begin gezellig op ons blog en hop verder om nieuwe blogs te ontdekken. Of misschien hebben jullie ons blog wel ontdekt door het hoppen! Dan ben je waarschijnlijk via het blog van Astrid van Coole Ouders bij ons terecht gekomen. Hopelijk vinden jullie haar website net zo gaaf als wij!

Welkom

In ieder geval; welkom op Supermoms.nl. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op ons blog komen; wij zijn Sandra en Martine, zussen én heel verschillend! Ook zijn we allebei moeder, supermoms zelfs! Want iedereen is een supermom op zijn eigen manier, toch? Op ons blog vind je eigenlijk artikelen over van alles en nog wat; net zo verschillend als wij zijn.

Een overzichtje van onze populaire berichten;

 

Winactie

Niet onbelangrijk tijdens deze hop; wij geven een relax mama pakketje weg, om even lekker bij te komen !  Nu de kinderen weer op school zitten, komt dat vast wel goed van pas! Met het Love Mama boek (bekent van Relax Mama) en het Libelle zomerboek om heerlijk even bij te komen. Alsof het vakantie is hihi.

Wat moet je doen om kans te maken :

 • Laat in een reactie weten hier of op facebook weten dat je graag mee doet.
 • Onze Facebook pagina een like geven wordt gewaardeerd.
 • Maandag 25 september maken wij de winnaar bekend!

Hop nu naar

Zo, nu weet je wie wij zijn en wat je kunt winnen; hopelijk zien we je snel weer terug! En nu? Hop lekker verder naar www.lovelycharlotte.nl. Dit is het blog van, je raadt het vast al, Charlotte die over van alles en nog wat schrijft! Leuke reviews, artikelen over bloggen, het dagelijks leven en haar belevenissen als mama! Allemaal snel naar het blog van Charlotte, ben je ook zo benieuwd welke winactie zij heeft? Veel plezier ook nog met de andere blogs en winacties!

Deze hop werd overigens bedacht en georganiseerd door Yvonne van Kidzblogger, waarvoor dank!

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

44 Comments

 1. Wat leuk, ik hop mee vandaag. Veel blog volg ik al, maar er zullen vast ook nieuwe tussen zitten. Ik loot graag mee voor een relaxpakketje.

 2. Jeej, wat een leuke prijzen! Ja, ik doe graag mee. Ooit het boek Relax Mama gekocht en dat was echt nuttige ‘literatuur’ om door te nemen. Heel erg leuk om op een toegankelijke manier goede informatie tot je te nemen. Fijne bloggershop-dag!

 3. Lekker, ik loot graag met jullie mee! Mijn kleintje maakt alleen maar drukte vanuit de buik maar een beetje ontspanning zeg ik echt geen nee tegen. 😉

 4. Een fijne bloggersdag gewenst! Eerlijk gezegd wel lekker dat school weer is begonnen 😉 Doe graag mee voor het relax mama pakketje.

 5. Echt leuk, zo’n bloghop. Zo kom je steeds andere leuke blogs tegen. Ik doe graag mee 🙂

 6. Wauw mijn zusje is tot ontdekking gekomen dat ze zwanger is dit echt te gek maak graag kans!! Om haar te verrassen

 7. Mijn schoonzus is pas mama geworden, ik wil het pakket graag voor haar winnen. Ze heeft nog verlof dus dan kan ze die boeken mooi lezen. En wie weet heeft ze daarna nog wat tips voor mij uit het boek Love Mama!

 8. Leuk om via de bloghop jullie blog te ontdekken. Ik ga zeker volgen!
  En die boeken zou ik ook wel willen winnen. Voor een fijn momentje me-time en ontspanning!
  Liefs Wendy

 9. Iedereen supermama! Dat vind ik echt een hele prachtige visie! Mijn spreuk is: iedereen is uniek en mooi op zijn eigen manier!
  Leuke blog en een fijn initiatief om te winnen!
  Liefs, Silvy

 10. Ik doe heel graag mee voor het relax mama pakketje om even lekker bij te komen. Nu de kinderen weer op school zitten, komt dat zeker wel goed van pas! Het Love Mama boek en het Libelle zomerboek zijn hier van hart welkom voor de schaarse momenten dat ik even alleen ben op de woensdagochtend.

 11. Wat leuk! Deze mama kan ook wel even een kleine relax break gebruiken. Kortom, ik maak graag kans.

 12. Dit is inderdaad relaxen voor de mamas; beentjes omhoog, boekje erbij en op de klok letten dat ik wel op tijd bij school sta 😉 liefs melissa

 13. Wat leuk dat ik hierheen ben gehopt! Leuk blog zeg, ik volg jullie gelijk ook op Facebook. Natuurlijk maak ik graag kans op een relax-break, nog even vakantie vieren (binnen, onder mijn dekentje) 🙂

 14. Zou geweldig zijn, zit midden in een verhuizing met kids en kan zeker even ontspanning gebruiken 🙂

Help, de hele familie ziek!

Car Confession tag