in

Het kado’tje als papa op reis gaat…

Een keer in het jaar moet papa op reis: een paar daagjes naar Dubai. Dat klinkt geweldig voor hem en de kids vinden het ook geweldig. Nee, niet omdat ze zo blij zijn dat papa een paar dagen weg is, maar omdat ze een kado krijgen als papa weer terug is!

Met z’n allen uitzwaaien

Leo vertrekt zaterdagochtend naar Dubai, dus we hebben alle tijd om mee te gaan en hem uit te zwaaien. Mijn moeder gaat ook gezellig mee en zelf vind ik het toch altijd wel een feestje om naar Schiphol te gaan. Het is toch een hele andere wereld waar je even bent.

In de auto zijn A.R. en R.J. heel druk: het is toch wel spannend dat papa gaat vliegen! Thuis heeft Leo al een afscheidskado’tje gekregen van A.R. en R.J., een knuffeltje met shirtje, met daarop een leuke foto van ons vieren. A.R. zegt trots: “Dan kun je altijd met ons knuffelen!”

vliegenpapa

Souvenirtje

In de week voordat we weg gaan heeft A.R. allemaal vragen: hoe het daar in Dubai is en waar hij dan gaat slapen. En… je neemt toch wel een kado’tje mee terug? Als papa vraagt wat hij dan wil hebben, zegt A.R. heel enthousiast: “Gewoon, iets van daar!” Enthousiast weet Leo te vertellen dat ze in Dubai een heel ander schrift hebben dan in Nederland en of hij een krant mee zal nemen zodat A.R. het in de klas kan laten zien. Dat vindt A.R. wel leuk, maar ook een echt kado hoor!

Als R.J. hoort dat A.R. mag zeggen wat hij als kado mag, dan weet hij ook gelijk wat hij wil hebben. “Papa, ik wil LEGO van Olaf!” Hij heeft pas een mooie LEGO doos van Frozen gezien met Olaf erin. En die wil hij graag hebben!

Ophalen

Of je A.R. en R.J. echt een plezier doet met een geschenk uit Dubai, dat is natuurlijk nog maar de vraag! Dus we spreken af dat Leo een klein souvenirtje meeneemt uit Dubai en dat ik een kado’tje voor ze koop wat Leo dan kan geven. Voor R.J. koop ik inderdaad de LEGO van Frozen: hij heeft het daar echt de hele week al over! Voor A.R. koop ik een Little Live vogel: ik weet zeker dat hij dat leuk gaat vinden.

En als we papa dan eindelijk gaan halen, heb ik de kado’tjes in de rugzak verstopt. Zo lief om te zien dat ze het weer spannend vinden. Als Leo eindelijk door de gate komt, dan schieten ze op hem af om hem te knuffelen! Om vervolgens direct te vragen: “Heb je een kado’tje gekocht?” R.J. vraagt vervolgens wel tien keer of papa wel de LEGO van Olaf heeft gekocht. Het moge duidelijk zijn wat hij verwacht.

Het grootste kado

Daarna krijgen ze eindelijk het kado’tje! Het magneetje dat Leo in Dubai heeft gekocht, wordt met interesse bekeken, maar echte vreugde horen we pas als ze het andere kado’tje krijgen. Jippie!! Olaf LEGO! En ook A.R. is helemaal blij met zijn vogeltje, helemaal overgevlogen uit Dubai! R.J. is nog te klein om het allemaal goed te begrijpen, dan merk je pas dat A.R. wat groter is. Dus als hij Leo bedankt voor het kado’tje, geeft hij Leo een hele dikke knuffel en zegt: “Ik ben zo blij dat je weer thuis bent papa… ik heb je gemist!” En daar kan toch geen cadeau tegenop.

Dit blog verscheen eerder op eenkadovoor.nl

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Wij zijn fan van… K3 (maar ook van de nieuwe?)

De verjaardagstaarten van mijn zoontjes