in ,

Help, de hele familie ziek!

Van de week werd ik midden in de nacht wakker van mijn jongste zoontje, zijn buik deed au! Snel een bak gepakt en ach, daar ging hij! Wel netjes in de bak ­čśë Het resultaat; twee dagen later waren wij allemaal allemaal aangestoken. Help, de hele familie is ziek!

Virusje

Je hoort het vast wel eens, dat er wel eens iets heerst. Op het kinderdagverblijf heb ik het regelmatig met waterpokken gehad en Alec had deze ook al toen hij 9 maanden was. Maar Ryan niet, inmiddels is hij 4,5, heeft hij diverse waterpokfeestjes gehad, maar nog geen pok gezien!
Verder heerst er natuurlijk ook van alles, van gewone griepjes tot buikgriep.┬áRyan was dus de eerste die ziek was, hoewel ziek misschien een groot woord is. Hij ging om 3 uur ’s morgens over zijn nek en blijkbaar luchtte dat op! Hij wilde niet meer slapen, met als gevoel dat we samen een hele korte┬ánacht hadden. De volgende dag wilde hij nog niet zo goed eten, maar verder was er weinig aan de hand.

Aangestoken

Een dagje later klaagde Alec aan het eind van de middag dat hij keelpijn en buikpijn had. Om eerlijk te zijn had ik de link nog niet helemaal gelegd met ‘misselijk zijn’, maar gelukkig had ik het op tijd door! Een uur daarvoor had hij nog lekker chippies zitten en nu ging hij over zijn nek.┬á┬áArme Alec, hij was er goed ziek van. Snel onder de douche en naar bed, dan wordt je tenslotte het snelste weer beter!

En de rest van de familie

Zelf had ik nergens last van en ook Leo voelde zich prima. Maar 3 uur later ging ik ook over mijn nek ├ęn weer 3 uur later was Leo aan de buurt. Zo’n virus hebben wij nog nooit meegemaakt,┬ásowieso zijn we volgens mij nog nooit allemaal ziek geweest. Het werd een onrustige nacht, dat begrijp je. En de volgende dag waren wij nog behoorlijk lamlendig… het werd de saaiste dag ooit met heel weinig puf en veel tv kijken. Dat vond Ryan trouwens helemaal niet; hij vertelde blij dat hij nog nooit de hele dag tv had gekeken!!

eerder verschenen in december 2015

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen ­čÖé
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Mijn kind een topsporter?!

Hoera, het is bloggersdag!!