in

Heb je het al gehoord? #5

Dat klinkt gaaf: Niantic, Inc. en WB Games zijn verheugd te melden dat Adventure Sync, een Niantic Real World Platform-spelfunctie, deze week beschikbaar zal worden in Harry Potter: Wizards Unite.

Deze langverwachte functie biedt spelers de mogelijkheid hun spel te verbinden met Apple Gezondheid of Google Fit om hun loopafstand te registreren; ook wanneer Harry Potter: Wizards Unite niet wordt gebruikt. Na activering in het Instellingen-menu van het spel wordt de loopafstand van de speler op de achtergrond bijgehouden en toegepast om zijn Viaviaprisma’s te ontgrendelen. Spelers krijgen bericht zodra een Viaviaprisma is ontgrendeld. Adventure Sync is optioneel en kan op elk moment in- of uitgeschakeld worden in de spelinstellingen.

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen ­čÖé
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

10 Favoriete prentenboeken

Ben jij op tijd klaar voor Pasen?!