in ,

Handige telefoongadgets + winactie!

Mijn telefoon en ik… onafscheidelijk! Mijn oudste heeft mijn oude telefoon enne… hij is er ook wel heel erg gek op! Toen ik iets van van Hoesjes Outlet uit mocht kiezen, liet ik mij dat geen twee keer zeggen!

Telefoonhoesjes

Het toeval wilde namelijk dat ik dringend op zoek was naar een nieuw telefoonhoesje voor mijn iPhone 6s. Mijn andere hoesje heb ik nu een half jaar en helaas was hij nu al kapot. Tijd voor een nieuwe. Sinds een jaar of anderhalf heb ik een hoesje waar mijn pasjes ook in kunnen; ideaal! Ik heb dus ook geen portemonnee meer bij mij. Aangezien ik die ook altijd kwijt was, scheelt het mij ook een hoop gezoek hihi.

Hoesje met  pasjes

Maar goed, een hoesje waar mijn pasjes dus ook in kunnen. Bij Hoesjes Outlet kun je heel makkelijk filteren, waardoor je precies de hoesjes te zien krijgt die je wilt. Je hebt dan nog veel keuze, voor ieder wat wilt. Ik heb gekozen voor het hoesje met de tekst “More Issues Than Vogue iPhone”, die vond ik zo grappig hihi 🙂 Het hoesje is niet alleen handig omdat er pasjes in kunnen; je kunt nog meer. Met behulp van de houder kun je je toestel bovendien makkelijk neerzetten bij lange gesprekken of het bekijken van video’s. Ideaal dus!

Ringhouder

Verder kon ik mijn zoon ook nog verrassen met een echte gadget; een ringhouder! En niet zomaar een, een Poké Ball ringhouder! Dit is een nieuwe gadget die je aan de achterzijde van je smartphone (of achterop je hoesje) bevestigd en hierdoor kun je de telefoon beter vast houden. De ring is 360 graden draaibaar en kan tevens als houder dienen om het bekijken van video’s of het voeren van lange gesprekken te vergemakkelijken. Met behulp van de ringhouder is het risico dat je smartphone uit je handen valt nihil. Een leuke accessoire voor de echte Pokémon-fan en mijn zoon is er dan ook heel erg blij mee!!

Handig en levering

Vraag mij niet wat ik met mijn kabeltjes doe; maar ze gaan altijd kapot! Daarom besloot ik direct een extra kabeltje voor de iPhone mee te bestellen; altijd handig!! Mijn bestelling werd de volgende dag, netjes verpakt, bezorgd. Fijn!

Ben jij ook toe aan een nieuw telefoonhoesje of wil je ook wel eens zo’n ringhouder proberen? Wij mogen €30,– aan shoptegoed weggeven! Wil je kans maken? Laat hieronder en/of op fb achter wat jij zou kopen voor jouw shoptegoed! Meedoen kan tm 10 oktober as.

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

13 Comments

  1. Ja, een hoesje met de mogelijkheid om alle pasje te bewaren zou ik ontzettend handig vinden. Ik zit nu vaak met in de ene hand mijn telefoon en in de andere hand mijn OV-kaart in de bus. Ik ben bang wanneer ik de pas terugstop in mijn portemonnee ik vergeet uit te checken, maar het is niet handig. Dit zou de oplossing zijn!

  2. Die ring lijkt me echt mega handig. Ik doe heel graag mee met jouw supergave actie want mijn hoesje is helemaal af. Ik zou dus voor het tegoed een mooi nieuw hoesje bestellen.

  3. Ik zou gaan voor een nieuw hoesje of een powerbank en een schermfolie! genoeg ideetjes dus!

  4. Mocht ik winnen zou ik graag een nieuw hoesje kopen want het gene dat ik nu heb is aan vervanging toe.

  5. Hier doe ik graag aan mee Supermoms, dit shoptegoed kan ik heel goed gebruiken! Wat een keuze bij Hoesjes Outlet….Mijn telefoon is serieus toe aan een nieuw hoesje. Nu heeft mijn kleuter wel zijn best gedaan om het op te leuken met wat stickers, maar PawPatrol is toch niet helemaal mijn ding ?.

Hoeveel naamgenootjes ken jij?!

Surprise, it’s your birthday!