in

Google zoekopdrachten

altijd weer op zoek!

Ook deze maand was het weer zover; Google was mijn beste vriend! Ben je benieuwd waarom?

Sinterklaascadeaus; kerstgeschenken; december is altijd wel weer een dure maand. Ik probeer op tijd op zoek te gaan naar cadeaus.

Nieuwe laptop tas

Wij hebben pas een nieuwe laptop voor het werk; en daar hoort ook een goede laptoptas bij. Deze heb je echt in alle soorten, maten en prijsklassen. We zijn vooral gecharmeerd van de Samsonite tassen; een mooi degelijk merk ook.

Aladin musical

De oudste heeft afgelopen zomer zijn groep 8 musical gespeeld en hij vond het geweldig! Aladin is een van onze favoriete films en een bezoekje aan de Aladin musical zou dus wel erg leuk zijn! Maar om eerlijk te zijn schrok ik nog wel wat van de prijzen van een kaartje. Ik heb al even gegoogled naar aanbiedingen, maar de perfecte aanbieding zat er niet bij. Geen haast; ik hou het gewoon in de gaten!

VR brillen

Het is november is de jongens zijn druk bezig met het maken van verlanglijstjes. Er staat echt van alles op, maar dit jaar springt er wel iets uit. Ze willen een VR bril. Leuk, maar dat is nog best een duur grapje.

 

 

 

 

 

Funko’s

Lunchen

 

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen ­čÖé
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Sinterklaas bloghop 2021

Mijn lessen als hulpsinterklaas