in

Goede voornemen; afvallen

Ja, het is een nieuw jaar en het is weer zover; ik ga afvallen! Ik ben te zwaar, zeg maar gerust dik. Een gezellig dikkerdje, dat hopelijk wel. Maar het is niet goed, niet gezond; het moet anders. Als stok achter de deur ga ik er iedere maandag over bloggen, misschien nog wel vaker. Dat jullie het weten 🙂

Boosdoeners

Ik ben altijd al zwaar geweest, maar sinds ik voor mijzelf werk zijn de kilo’s eraan gevlogen. En ze gaan er niet  vanaf. Logisch, want ik ben gek op lekker eten en snoepen, op alle momenten. Als ik gelukkig ben, als ik verdrietig ben, zelfs als ik ziek ben. Nu ik voor mijzelf werk, heb ik ook echt minimale beweging. Ook niet handig he?
Natuurlijk heb ik al vaker afvalpogingen gedaan, zonder veel succes. Ook dat is mijn eigen schuld, ik weet het echt allemaal wel. Maar het is klaar met de smoesjes; het gaat nu gebeuren!

Het plan

Om eerlijk te zijn moet ik nog even goed zitten voor een plan; een update volgt volgende week maandag. Vraag er gerust naar 🙂 Gezonder eten en meer bewegen staan natuurlijk op het lijstje. En ik ben bang dat ik ook van mijn grootste verslaving af moet; cola light. Ik lust geen koffie of thee en drink vooral euh… cola light dus. Dat wordt afkicken.

Het doel

Laten we gewoon eerlijk zijn; ik zal nooit een maatje 36 worden. En dat hoeft ook helemaal niet! Ik wil een gezonde BMI, lekker in mijn vel zitten en trots op mijzelf zijn. Maar dat moet ik toch echt zelf gaan doen! Hou je mij in de gaten?! 🙂

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

2 Comments

Mijn bucket list voor dit jaar

Mijn kind houdt van… tag