in

Doe de Paashop

Vandaag, jaja, 1 april! Natuurlijk is het tijd voor grappen en grollen, maar ook de start van de Paasbloghop! Dit is een dag waar veel bloggers aan mee doen met leuke verhalen en op elke blog een is er een winactie.  Begin gezellig op ons blog en hop verder om nieuwe blogs te ontdekken. Of misschien hebben jullie ons blog wel ontdekt door het hoppen! Dan ben je waarschijnlijk via het blog van Nathalie, veusteveul.nl, bij ons terecht gekomen!

Welkom

In ieder geval; welkom op Supermoms.nl. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op ons blog komen; wij zijn Sandra en Martine, zussen én heel verschillend! Ook zijn we allebei moeder, supermoms zelf! Want iedereen is een supermom op zijn eigen manier! Op ons blog vind je eigenlijk artikelen over van alles en nog wat; ook heel verschillend.

Winactie

Niet onbelangrijk tijdens deze hop; wij geven 2x een tegoedbon van Geluksmuntjes.nl twv van € 12,50! Je kunt hier zelf iets uit kiezen, bijvoorbeeld een geluksmuntje + sleutelhanger + luxe cadeauverpakking! Een geluksmunt is een een cadeautje wat nooit meer vergeten wordt. Een cadeau recht uit het hart, een blijvende herinnering, een liefdevol oprecht gebaar. Geluksmuntjes; klein geschenk, groot gebaar. Er zijn veel verschillende geluksmuntjes; zo kun je iemand verrassen met een geluksmuntje; bijvoorbeeld jouw moeder (leuk voor moederdag!), jouw man of jouw beste vriendin. Succes verzekerd!

Wat moet je doen om kans te maken op een van de twee cadeaubon ter waarde van €12,50 van Geluksmuntjes.nl:

Hop nu naar

Hop je lekker verder naar www.mamavanliam.nl? Dit is het blog van Mèlanie, moeder van Liam dus 😉 Ik heb al veel leuke artikelen gelezen en ben ook erg benieuwd naar de winactie die zij heeft. Allemaal snel naar mamavanliam.nl dus!

Deze Paas hop werd overigens bedacht en georganiseerd door Yvonne van Kidzblogger, waarvoor dank!

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

30 Comments

 1. Hoi, ik zou graag meedoen met de winactie en wanneer ik win zo’n leuke sleutelhanger bestellen als lokkertje om geheimpjes mee te vertellen op mijn werk…..

 2. Ik zou er een Geluksmunt Liefste zoon voor bestellen! Omdat hij gek is op geluksmuntjes en ik heel graag wil laten weten dat ik van hem hou!

 3. Wat leuk! Mijn vriendinnetje maakt vaak reizen in haar eentje. Aanstaande juli vertrekt ze weer. Ik zou iets moois voor haar uitzoeken. Iets wat haar geluk brengt tijdens de Sri Lanka reis 🙂

 4. Ik wilde alleen even langskomen en gedag zeggen. Leuke winactie! Ik sla even over en gun het iemand anders. Veel plezier met de #bloghop!

 5. Ik vind de vriendinnen munt erg leuk om te kunnen geven aan mijn beste vriendinnen.

 6. Wat een mooie actie! Ik zou graag twee geluksmunten uitkiezen om die samen met mijn dochtertje te delen!

 7. Oh, wat mooi. En wat bijzonder, een geluksmuntje.
  Dat is nou echt zoiets dat ze altijd bij zich zal,willen dragen. Uniek en origineel.
  Wat leuk om dit als cadeautje uit te zoeken. Complimenten!

 8. O wat leuk een geluksmuntje dit is echt iets voor mijn zoon!
  Ik doe heel erg graag mee dus

 9. Wat leuk zulke munten! Ik zou gaan voor de Geluksmunt Veel geluk met sleutelhanger.

 10. Wauwww weer zo lief.. gelukwensen is t mooiste wat je kan geven en of ontvangen.. zou dolgraag mn dochtertje v 7 een geluks munt guardian angel willen geven. Beschermengel tegen haar dagelijkse nachtmerries .. t stoort haar nachtrust elke dag.. ze gelooft echt in geluksmunten ed. We gaan over 2 weken bij mn vriend inwonen en zal flink wennen voor haar zijn.. misschien helpt deze munt? Wie t ook wint iedereen verdient t..lief dat jullie dit doen❤

 11. Wat leuk zeg! Ik wist niet dat er een webshop voor geluksmuntje was! Uiteraard doe ik graag mee en ik zou kiezen voor het geluksmuntje ‘Je bent goud waard’ als mooi gebaar voor mijn dochterje en het geluksmuntje ‘Mom, I love you’ voor mijn lieve moeder uiteraard.

 12. Leuk zo’n Paashop!
  Doe graag mee om zo’n apart geluksmuntje te winnen.
  Kan ik mooi geven aan mijn vriendin, zij is pas gescheiden en kan wel wat geluk gebruiken.
  Fijne Paasdagen en ik hop weer door.

 13. Wat een leuke actie. Ik doe graag mee; zo’n geluksmuntje heeft toch een mooie betekenis. Ik hop nu weer door in deze paashop. Fijne zonnige dag gewenst! Liefs melissa (ps ik volg beide fb paginas)

 14. Wat origineel! Ik zou er het geluksmuntje beste vader met sleutelhanger van kopen, voor vaderdag. en nog een geluksmuntje voor mijn zusje die het erg moeilijk heeft.

 15. Leuke en originele prijs! Ik zou een geluksmuntje aan een sleutelhanger uitkiezen die Mya (3jaar) aan haar oma mag geven om haar te bedanken voor al het oppassen (en natuurlijk gewoon de tofste oma te zijn)

Allereerste Preview DISNEY•PIXAR’S COCO

En toen stond onze wereld even stil…