in

De mooiste pannenkoekcreaties!

Pannenkoeken smaken het best als je vader ze maakt. En ze smaken nog beter als hij creatief op de grillplaat is: blije gezichten, harten en af toe een Mickey Mouse gezicht. Maar sommige kinderen krijgen vaders die creatiever zijn dan andere zoals Kevin Blankenship. En dan krijg je deze pannenkoeken creaties!

Kevin Blankenship is een Oklahoma City schrijver en producer die begon te experimenteren met het ontwerpen van pannenkoeken voor zijn twee jonge zonen ongeveer een jaar geleden. Op de universiteit was hij een cartoonist en dat heeft hij nooit kunnen laten gaan. “Als je een ouder bent, is er niet veel tijd om te besteden aan hobby’s. Daarom heb ik een creatieve manier gevonden om deze hobby voort te zetten.”

Wij zijn benieuwd; wat is jouw favoriete? Praat met ons mee!

1. Spongebob

spongebob

2. Aligator

aligator

3. Ei met bacon

bacon and eggs

4. Dinosaurus

dinosaurus

5. My little pony

my little pony

6. Ninja turtle

ninja turtles

7. Patrick

patrick

8. Haai

shark

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Nachtjes aftellen met de KLM Nachtjeslampje

5x mensen die ik stiekem wel eens op Facebook heb gezocht (én jij ook!)