fuller house
in

De les die ik leerde van Fuller House

Keken jullie vroeger ook Full House? Wat een heerlijke serie, met grappen en grollen van oom Jessie en Joey, die samen met Danny de kinderen opvoed. Heerlijke dat er nu een vervolg op is; Fuller House!

Familie Fuller

Als groot Netflix fan ben ik gelijk de serie gaan kijken op het moment dat hij online stond en… ik had binnen 4 dagen alle afleveringen gezien. Dat zegt volgens mij wel iets over hoe leuk ik het vond! Natuurlijk vond ik het leuk om de oude garde voorbij te zien komen, zoals Jessie, Rebecca en Danny. Persoonlijk vond ik dat de serie het niet eens nodig had; de chemie tussen DJ, Stephanie en Kimmy vond ik heerlijk! Ik zal verder niet teveel over de serie vertellen, ik wil geen spoilers weggeven. Maar ik ben blij dat er een tweede seizoen komt!

De middelste

Wel wil ik vertellen over de les die ik leerder van Fuller House. Ik weet niet meer precies in welke aflevering het was, maar in een van de afleveringen zijn Jackson en Max spelletjes aan het doen. Jackson is een aantal jaren ouder en hij wint dus steeds. Tot groot verdriet van Max! Stephanie ziet dat en herkent de frustratie van middelste kind; want zij verloor altijd van DJ met Twister.
Toen ik dit zag, moest ik gelijk aan A.R. en R.J. denken! Zelf ben ik de oudste, dus waarschijnlijk won ik vaak mijn broertje en zusje. Maar R.J. dus niet! Dat merk je ook wel eens, vooral met rennen naar school bijvoorbeeld. A.R. is dan altijd eerder en dat vind R.J. vaak helemaal niet leuk!

De les die ik leerde

In Fuller House vroeg Stephanie of Jackson Max een keer wilde laten winnen, wat hij met veel tegenzin deed. Maar toen Max daar achter kwam… dat was natuurlijk ook niet de bedoeling! En daar heeft hij ook wel weer gelijk in! Ik vraag A.R. ook wel eens of hij R.J. wil laten winnen, maar zo is het natuurlijk eigenlijk helemaal niet zo leuk! Inmiddels merk je dat R.J. wel eens wint, bijvoorbeeld met een spelletje pesten. En dan is hij zo blij! Ik denk dat de les is dat het er bij hoort en de tijd van de jongste (of middelste) komt nog wel.

Of zien alle kinderen die jongste/ middelste zijn dat anders?! Ik ben benieuwd 😀

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Die bekende van Facebook (die je helemaal niet kent…)

De Springtime tag.