in

De 5 meest vervelende tv programma’s voor kinderen

Tv kijken, het is soms best even lekker als de kinderen rustig tv zitten te kijken. Maar om eerlijk te zijn kijk ik liever niet mee, want wat zijn sommige tv programma’s toch vervelend! Dit is mijn top 5!

1. Masha en de Beer

Met stip op nummer 1, Masha en de Beer! Wat een vreselijk irritant meisje is die Masha en waarom tolereert Beer haar eigenlijk? Vooral Ryan (4) is gek op deze serie; hij kan er geen genoeg van krijgen! Hij kijkt het meestal op Netflix, dus ik kan ook niet zeggen dat het niet op tv is. Maar als ik in de buurt ben, dan kijkt hij maar wat anders!

2. Mouk

Naast Netflix kijken wij hier ook Disney Junior; op zich een heerlijke zender. Alleen, Mouk hadden ze wat mij betreft niet in hoeven kopen! De serie gaat over Mouk en Chavapa die allerlei avonturen over heel de wereld mee maken. Op zich heel interessant, maar ik vind Mouk gewoon vervelend! De kinderen vinden het gelukkig ook niet zo leuk, dat scheelt weer!

3. Kabouter Plop

Echt, alle respect voor Gert en Studio 100, maar Kabouter Plop is echt vreselijk naar mate je ouder wordt! Dat merk je trouwens ook bij kinderen; Alec van 6 wil hier echt niet meer naar kijken! Plopperdeplop!

4. Dora

Dora is hier heeel weinig gekeken en gelukkig maar! Als ik het meisje alleen al zie, dan wil ik de tv uitzetten!

5. Oggy en de kakkerlakken

Oggy en de kakkerlakken doet mij een beetje denken aan Tom en Jerry, maar dan met Oggy en kakkerlakken! Dat zegt toch al genoeg 🙂 Niet voor de kinderen; zij vinden het geweldig en liggen de hele tijd in een deuk….

Welke tv serie vind jij echt vreselijk?

 

 

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

8 Comments

      • Hahaha, ehhh… Ik vind die beer grappig denk ik, altijd gekke plannetjes. Liever dan Boots. 😉 Gelukkig zijn we dat tijdperk aardig voorbij!

  1. Ooh hier zijn tegenwoordig films als ninjago enzo in trek. Vreselijk! !! Ook zo’n filmpje met 3 beren (ijsbeer, pandabeer en nog een beer) vind ik verschrikkelijk. Allebei op nickelodeon. Sowieso vind ik die zender niet heel geweldig!

    • Ninjago is hier tegenwoordig ook helemaal favoriet! Vervolgens worden de verhalen nagespeeld… dan was Kabouter Plop wel rustig 😉 Nickelodeon kijken wij inderdaad ook bijna nooit, ik hoor de jongens er gelukkig ook niet over!

  2. Hallo allemaal, nou ik ben dan misschien geen “MOM” maar ben wel een DAD !!

    Is er geen mogelijkheid om Masha en de Beer te schrappen….. ?? Handtekeningen verzamelen ofzo….. Mijn god wat gaat dat meisje’s stem door merg en been. De meest akelige stem die ik ooit gehoord heb…. Ik zap het ALTIJD weg en als ik die beer was had ik haar opgegeten ofzo en m’n eigen programma gestart.

Broer en zus-tag van Sandra

Jeugdsentiment met Kinderen voor Kinderen