in

Dagjes uit met grote korting

Hier moeten wij nog een dag naar school en dan, vakantie! Wij gaan dit jaar niet op vakantie, maar wel heel veel dagjes uit. Daarom, voor jou en voor mij, dagjes uit met grote korting!

Omniversum

Omniversum; wie kent het niet!? Profiteer nu van grote korting. Jouw ticket geeft op alle dagen van de week toegang tot een film naar keuze. Stap bijvoorbeeld in de Rocky Mountain Express en ga mee op reis, volg het meeslepende verhaal van een moeder-ijsbeer en leer meer over klimaatveranderingen of ontdek het regenwoud van Borneo. Door de koepelvorm van het theater lijkt het net alsof je deel uitmaakt van één van de bijzondere werelden die tentoongesteld worden. Of je nou met de hele familie, met je geliefde of in je eentje Omniversum bezoekt, er zit altijd wel een fascinerende film tussen.

Rondvaart door de Zaanse Schans

Geniet van het oud-Hollandse landschap tijdens deze historische boottocht bij Zaanse Schans en leer alles over wieken – doordeweeks en in het weekend.

Bowlen en eten

Lekker bowlen en met korting! Lekker de bal steeds in de geul gooien. Nog een keer proberen dan maar. Lekker weer een veel te zware bal gepakt en weer in de geul gegooid. Geen strike. Maar wel lekker gebowld! En hé, daar is het eten. Lekker hoor. Meer gek op eten dan op bowlen, vooral friet en dan lekker dopen in de saté-saus. Na een uurtje ballen rollen, zelf ook lekker rollend naar huis.

Korting op Ballorig Vlaardingen

Laat je kleine man of meid lekker ronddraven in dit grote speelwalhalla voor kinderen. Geheid dat er een speelmaatje wordt gevonden. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen. Net zo makkelijk. De hapjes en drankjes zijn weliswaar niet inclusief, maar als begeleider/ouder mag je wel zonder betaling naar binnen om toch een klein oogje in het zeil te houden terwijl je ondertussen geniet van je welverdiende rust – of juist meedoet, wat jij wil natuurlijk. Ga met korting naar Ballorig Vlaardingen.

X-tremeTubing voor 2 – 8 pers.

Het is voor de fun, maar tegelijkertijd pompt de adrenaline door je aderen. Met een snelheid van 50 km/u roetsj je in een opblaasbare autoband over een baan van twee meter breed en 100 meter lang met scherpe bochten naar beneden. De ‘combobochten’ waar je met de band hoog doorheen gaat schroeven de adrenaline nog wat extra op. X treme Tubing met korting.

Familieticket voor LEGOLAND® Billund

Met de juiste stenen bouw je álles zelf – een steengoeie vakantie, om maar ‘s wat te noemen. Eerst even bewonderen wat er allemaal mogelijk is met die stenen met een familieticket naar keuze voor ‘s werelds eerste LEGOLAND® in Denemarken. Kijk hier voor korting op Legoland Denemarken.

Karaoke en glow-in-the-dark minigolf-arrangement

Met deze deal krijg je sowieso een uur lang toegang tot een persoonlijke karaokekamer. Daar staan een karaokemachine, microfoon en televisie met de liedteksten. Kortom: alles wat je nodig hebt om een nieuwe popster te worden. Daarnaast beschikt GlowGolf Capelle over 15 overdekte banen waarop je een rondje midgetgolf mag spelen in een fluorescerend decor: je begint in een onderwaterwereld en volgt dan al spelend de evolutie door weer aan land te gaan en te eindigen in de jungle. De banen worden uitgelicht door blacklights zodat de ballen, de banen zelf en het decor ‘licht geven’.

Ook niet te missen;

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Brullende banden bij Monster Jam 2018

Aftellen naar De film van Dylan Haegens