in

Wat doe je met die cadeaubon waar je niets mee doet?

inwisselen!

Cadeaubonnen; je houdt ervan of je haat ze! Soms krijg je ze cadeau, terwijl je er helemaal niets mee kan. Zonde natuurlijk! Daarom goed nieuws; maak kennis met Wissel.nl!

Wissel een cadeaubon in

Wissel.nl geeft cadeaubonnen een tweede kans. Als consument kun je jouw ongebruikte cadeaubonnen inwisselen voor geld én tweedehands cadeaubonnen kopen met aantrekkelijke korting.

Dus stel; je hebt van je werkgever een iTunes cadeaubon gekregen, terwijl je een Samsung telefoon hebt. Dan kun je hem verkopen bij Wissel.nl. Natuurlijk wel voor een iets minder hoog bedrag, maar goed, anders had je de kaart ook nooit gebruikt. Nu krijg je er nog iets voor terug.

Cadeaubon met korting kopen

Aan de andere kant kun je ook cadeaubonnen met korting kopen! Ideaal toch? Bijvoorbeeld die iTunes card met korting, Fleurop bloemenbon met korting of een Livera cadeabon met korting.

Wij hebben dit zelf nog niet geprobeerd, maar ik ga toch maar eens kijken of ik nog wat ongebruikte cadeaubonnen heb liggen!

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Wat werd jouw wijsgemaakt?!

9x leukste kinderfilms 9+