in

5x waarom opa en oma een cadeautje verdienen! (winactie)

Opa en oma zijn de gezelligste, leukste en vooral de allerliefste van de hele wereld, toch?! Ze staan voor je klaar met raad en daad… en dat kan zooo fijn zijn! Daarom hebben wij besloten dat wij opa en oma willen verrassen; met een leuk verrassingspakket! Doe je ook mee?

1 Logeren is geweldig

Logeren bij opa en oma is geweldig; vaak voor ouders en kinderen! Voor de ouders omdat het nu eenmaal heerlijk is om soms een avondje weg te gaan (verplicht of niet) en voor de kinderen omdat ze alle aandacht van de wereld krijgen! Lees hier waarom mijn kinderen zo graag logeren bij opa en oma.

2 De deur staat open

Het maakt niet uit wanneer je langs; je bent altijd welkom bij jouw oma! De deur staat altijd wagenwijd voor je open (figuurlijk dan). Als je gewoon even in de buurt bent of je hebt een probleem, je kan altijd langs, en dat kan maar bij weinig mensen!

3 Gezelligheid voorop!

Ze zijn gewoon de liefste mensen van de familie; het zou tijdens verjaardagen niet gezellig zijn zonder ze. Ze houden de familie bij elkaar en zorgen voor een gezellige sfeer. Want zeg nou zelf, ondanks dat het zondagmiddag bezoek heel standaard is , is het wel altijd super gezellig! Genoeg reden om ze in het zonnetje te zetten!

4 Omdat ze altijd spelletjes met je doen

Nou ja, ik ben er natuurlijk niet bij, maar voor het naar bed gaan moet er eerst een hele rits spelletjes gedaan worden. Verstoppertje, Schipper Mag ik Over Varen, Anamaria Koek en misschien nog wel meer! Op zich is mijn moeder volgens mij niet zo heel gek op spelletjes, maar tijdens het laatste logeerpartijtje hebben ze leren Pesten, met de speciale versie voor kinderen. Dat vinden ze heel leuk en spelen wij thuis nu ook erg vaak!

5 Omdat je lekker verwend wordt

Jaa…. dat hebben ze goed door hoor!! Bij opa en oma krijg je sowieso wat lekkers; een ijsje, een broodje, een lekker snoepje en meestal zelfs allemaal!

Wat is jouw reden; waarom zou jij dit verrassingspakket willen winnen?! Vertel het ons! Je kunt meedoen tm 14 oktober 2018. Laat ook even weten of je een verrassingspakket voor opa, oma of opa en oma wilt winnen. Dan kunnen wij hier rekening mee houden!

****En de winnaar is….Tirza! Zij heeft een email ontvangen!

 

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

24 Comments

 1. Jaaa opa en oma mogen zeker verwend worden. Hebben ze hun eigen kids met bloed zweet en tranen groot, draaien ze hun hand niet om voor de kleinkinderen. Hun gezondheid laat niet alles meer toe maar toch zijn ze er. Om te spelen,te troosten,ons uit de brand te helpen met de puzzel werk/opvang maar boven alles om ze te verwennen met eindeloze liefde,geduld en lekkers 😉
  Een extra waardering hiervoor is altijd welkom!!

 2. een verrassingspakket voor opa & oma winnen, wat een verwennerij
  maak ons maar blij we passen graag elke week op de kleinkinderen op

 3. Alle punten wat je benoemd zijn zeker waar bij mijn schoonouders. Ze vinden onze meiden geweldig en altijd gezellig als we langs komen. Ze zijn bij ons echt opa en oma ze hoeven niet elke week op te passen vanwege dat ik chronisch ziek ben ben ik altijd thuis. Maar als ze oppassen is het een feestje voor de meiden. En deze zomer hebben ze voor het eerst allebei gelogeerd bij opa en oma. De meiden vonden het geweldig en wilde nog langer blijven maar opa en oma waren uitgeteld. Haha. Als wij hulp nodig hebben op welk tijdstip dan ook staan ze klaar voor ons. Ze verdienen zeker een verrassings pakket.

 4. Oh voor opa en oma beide, ze zijn mijn rots in de branding geweest, hebben me altijd bijgestaan en nog steeds, niet altijd gemakkelijk geweest, diepe dalen gezien, maar nog steeds staan ze niet achter of voor me, maar staan ze naast mij en mijn zoontje…de meest geweldige ouders en grootouders, en soms verdienen ze iets leuks;)
  Love them to the moon and back! forever!!!

 5. Ja opa en oma zijn super.beginnen met opa, die kan alles Bouma bijna alles maken, mijn meiden spelen veel met poppen en dan van er weleens benen of armen stuk, opa maakt het. Me onze zoon gaat hij vissen, maakt hij Lego bouwwerken, super toch. Oma komt elke week, gezellig na het boodschappen doen, ze innig geen seconde binnen en er wordt geroepen oma spelletje doen. Geduldig doet ze met ieder kind een spelletje van ganzen ord tot memori tot uno en monopoly. En als ze daar een dagje mogen spelen of logeren is het 1 groot feest! Je ,Ag zelf kiezen wat je eet, wat er op tv gekeken wordt. Je mag verder aan je breiwerk(ze leren breien bij oma) en dan nog even lekker naar de action. En ze zijn natuurlijk gewoon lief aardig en houden wij van ze!

 6. De oma (mimi genoemd) van mijn dochtertje verdiend een cadeautje omdat ze altijd paraat staat om mijn dochtertje op te vangen, ook als het plots uit het niets komt. Ze maakt altijd tijd vrij voor haar oogappel!

 7. Omdat opa en oma altijd voor ons klaar staan en ons helpen en ondersteunen..

  Ze zijn gewoon de liefste..

  Facebook: An Na

 8. Jaaaa.. Dat gun ik de opa en oma van onze kindjes wel.. ik heb net een nieuwe baan.. Omdat ik een opzeg termijn heb bij mijn oude baan passen opa en oma extra veel op.. En daarna net als de 5 afgelopen jaren passen ze weer 1 dag in de week op.. Dus ik gun ze wel een extraatje ??

 9. Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij worden mijn lieve opa en oma zeker heel blij zou heel graag een fijne verrassing voor ze willen winnen wie wil dat nou niet ? van een leuke verwennerij wordt iedereen mega blij 🙂 ze zijn bijna 61 jaar getrouwd en inmiddels al overgroot opa en oma de laatste tijd hebben ze flink in de lappenmand gezetten een paar keer gevallen 🙁 dit zou ze goed doen. Nu heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen want als ik dit voor ze zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het verwennen van de liefste opa en oma beginnen de kans is natuurlijk klein maar de wens oh zo groot #FingersCrossed ??? Fijne maandag

 10. Opa en oma zijn altijd heel goed in het verwennen, maar verwend worden hebben ze veel minder ervaring mee. Laten we daar dus maar eens verandering in brengen!

 11. Ik doe mee voor m’n schoonouders. Een erg leuke manier om ze – en met name m’n schoonmoeder – eens extra te bedanken voor de (minimaal) drie dagen in de week dat ze op ons zoontje en dochtertje passen. Want hoewel ze die dagen ontzettend leuk vinden, zijn het ook energievretende en vermoeiende dagen, zeker drie achter elkaar. Dus dat verdient al een extra bedankje.
  Maar zeker ook omdat we ook nog eens twee keer per week mee mogen eten. Het scheelt ons een hele hoop werk, maar dat levert het hun natuurlijk dubbel en dwars op.
  Dus ja, opa en oma mogen wel eens verrast worden met dit pakket door ons zoontje en dochtertje en m’n vriendin en mijzelf natuurlijk!

 12. Omdat ze de aardigste personen zijn die er bestaan, altijd hun deur open hebben staan voor en altijd iets lekkers in huis hebben. Altijd fijn om bij hen langs te gaan dus! Helaas kan dat niet zo vaak als wij en ook zij zouden willen, daarom zou ik ze graag eens extra verrassen en verblijden met dit pakket!

 13. Mijn opa en oma verblijd ik dolgraag met dit verrassingspakket omdat zij me laten zien dat je je niet tegen moet laten houden door moeilijke tijden en periodes! Hun veerkracht, positiviteit en doorzettingsvermogen, daar heb ik zoveel respect en bewondering voor! En daarom verdienen ze dit  

 14. Super leuk om ons zoontje en dochtertje m’n ouders eens extra te bedanken voor al het oppassen dat ze doen! 🙂

 15. dat zouden de opa en oma van onze kids zeker leuk vinden! Ze hebben 1 dag in de week opa en oma dag, zijn zelf niet helemaal superfit meer, maar voor de kleinkinderen doen ze alles, dus ik heb diep respect voor ze en ik gun ze een leuke verrassing!!

 16. De leukste verrassing vinden m’n opa en oma altijd als we als verrassing plots langskomen. Maar als we dan ook nog eens dit pakket bij meenemen, dat zullen ze zeker extra leuk vinden. Want op deze verrassing zullen ze niet voorbereid zijn, terwijl ze voor een verrassingsbezoek altijd iets lekkers in huis hebben “omdat je nooit weet wie er langs komt”. Daarom verdienen ze dit!

 17. Omdat hun deur altijd open staat voor mij en m’n zusje, ze altijd iets lekkers voor ons in huis hebben, ze altijd een luisterend oor hebben en het altijd gezellig is met een spelletje of gewoon een gesprek 🙂

 18. Moeilijk hoor! Onze kinderen hebben twee fantastische oma’s en opa’s die elke week een dag oppassen en heel erg lief zijn voor de kinderen en ze ook best wel verwennen. Ik doe mee voor opa en oma (mijn schoonouders) omdat ze erg druk zijn met oppassen op hun kleinkinderen (niet alleen die van ons) en ons altijd uit de brand helpen. Ze doen dit met liefde en vragen er nooit iets voor terug. Ze zouden eigenlijk wel wat meer aan zichzelf mogen denken. Een verrassingspakket is dan wel op zijn plaats vind ik, zou niet weten wat we zonder ze zouden moeten.

 19. Ik zou heeel graag het verrassingspakket voor opa willen winnen omdat hij mijn zoon vanaf zijn eerste jaar in zijn hart heeft gesloten en nu heeft ons kleindochtertje zijn hart gestolen ?
  Hij is een fantastische opa voor haar. Als hij twee weken op zee is voor zijn werk belt hij speciaal op oppasdagen dat ik de kleine heb naar huis om even te “facetimen” met haar. Zo klein als ze is (ze is afgelopen week 1 jaar geworden) opa heeft dan al haar aandacht. Een big smile en ze brabbelt er dan lustig op lis tegen haar opa. Echt geweldig om te zien. Deze opa verdient echt een opa verrassingspakket ?

 20. Precies wat er zo mooi omschreven staat in de blog ??. Opa’s en oma’s zijn gewoon echt onmisbaar!!! Het oppassen, het verwennen, de aandacht en vooral de ontzettende onvoorwaardelijke liefde die ze geven is zo bijzonder!!! Ik doe heel graag mee voor een verrassingsbox voor oma ❤️❤️

 21. M’n oma verdient dit verrassingspakket omdat ik altijd langs mag komen om mee te eten als ik geen zin heb om zelf iets klaar te maken. Iets waar ik misschien iets te veel en vaak gebruik van maak haha

 22. Omdat hun standaard reactie als ik iets voor ze meeneem is “dat hoeft toch helemaal niet”, maar ik aan hun gezicht en lach kan zien dat ze het heel erg leuk vinden en kunnen waarderen

Weekoverzicht #39

Dit mag je niet missen! #40