in ,

Blogs over mijn gezin

Zoals jullie misschien weten blog ik ook voor mijn andere website eenkadovoor.nl. Dit doe ik al jaren en regelmatig komen AR en RJ ook in mijn blogs naar voren. Hierbij vijf blogs over AR en/of RJ.

1 Over geheimpjes bewaren

Een heel nieuw blog nog; vorige week online gekomen. Over of AR een geheimpje voor zijn vader kan bewaren, over het cadeau trouwdag dat ik had. Wat denk jij?

2 Over schrikkado’s

Een kado’tje als je naar het ziekenhuis moet, een prikje krijgt of als ze heel erg geschrokken zijn. Wanneer geef jij een kado’tje? In dit blog vertel ik over hoe wij het doen.

3 Reviews

Wij maken ook hele leuke reviews samen! Zoals met RJ over de Plasmacar en met AR over de exit twist trampoline. Wat vind je van onze reviews?

4  Over kinderverjaardagen

Kinderverjaardagen; daar wordt vaak niet alleen door de kinderen naar toegeleefd, ook door de ouders! Of moet ik door de mama door zeggen? In het blog ‘Het zit er weer op’ vertel ik over de afgelopen verjaardag van de jongens.

5 Over Sinterklaas lessen

Wat een geweldig feest, het Sinterklaasfeest! Vooral met kleine kinderen en het is wel even wennen! Daarom vertel ik over de lessen die ik als “Hulp Sinterklaas” heb geleerd, lees je ook mee?

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de artikelen vinden!

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Squla voor school

Workshop Rommel, Rennen en Rumoer