in

Avontuurlijke familiefilm ‘Te ver weg

Avontuurlijke familiefilm ‘Te ver weg’ vanaf 6 augustus in de bioscopen; Windmill Film Distribution brengt de veelbekroonde speelfilm Te ver weg, een zomers en humoristisch avontuur voor de hele familie, op 6 augustus uit in de bioscopen.

Nieuwe school

Omdat zijn geboortedorp plaats moet maken voor een kolenkoolmijn, verhuizen de twaalfjarige Ben en zijn familie naar een nabijgelegen stad. Op zijn nieuwe school is hij aanvankelijk een buitenstaander. Ook bij zijn nieuwe voetbalclub loopt het niet zoals gehoopt voor de talentvolle aanvaller. Bovendien is er nog een nieuwe scholier in de klas, de elfjarige Syrische vluchteling Tariq die hem niet alleen op school, maar ook op het voetbalveld de show steelt. Blijft Ben buitenspel staan of hebben de twee jongens meer met elkaar gemeen dan ze eerst dachten?

Hoofdrollen

Yoran Leicher en Sobhi Awad spelen de hoofdrollen in de speelfilm Te ver weg van Sarah Winkenstette, een herkenbaar en ontroerend verhaal over ontheemding en de grensoverschrijdende kracht van vriendschap. Een zomerse en humoristische avonturenfilm voor de hele familie, die al vele internationale prijzen won.

Bekijk even waar hij draait in de bioscoop; voor een leuk uitje tijdens de vakantie!

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Crazy 88 kinderfeestje

Oude Ambachten & Speelgoed Museum