afvallen sonja bakker
in

Afvallen #2

Vorige week schreef ik over mijn goede voornemens; afvallen! Of eigenlijk gezonder leven, want dat is de basis van afvallen, toch? Ik ben er alleen nog niet helemaal uit hoe… Wat vind jij?!

Zoveel mogelijkheden

Afvallen; er zijn zoveel mogelijkheden! We kennen ze allemaal wel; het appel dieet, het groenten dieet, kwark dieet, je kunt het zo gek niet bedenken. De meest bekende (voor mij dan) zijn Weight Watchers, punten tellen en Sonja Bakker. Alle drie heb ik ze wel eens gedaan, zonder veel succes blijkbaar. Het nadeel van de Weight Watchers vind ik dat je er heen moet of een maandelijks bedrag moet betalen. Op dit moment twijfel ik dus tussen ‘punten tellen’ en Sonja Bakker.

Sonja bij de Lidl

Van de week was ik bij de Lidl, waar ik het afslank boek van Sonja Bakker zag liggen. Het zag er goed uit! Maar eerlijk is eerlijk; ik heb altijd wel wat te zeuren. Als ik bij de recepten kijk, dan zit er altijd wel iets bij wat mij niet bevalt of wat niet uitkomt. Niet echt de juiste instelling he? Ik heb het boek wel gekocht, want er staan wel goede dingen in, denk ik. Zoals gezonden recepten, die passen in elke levensstijl, toch?

Done list

Echt goed nieuws over het afvallen heb ik dus nog niet, maar ik heb wel wat mooie stappen gemaakt!

  • Weeklijst gemaakt wat we gaan eten
  • Boodschappen gedaan
  • Afgelopen dagen mijn cola light geminderd
  • Afgelopen dagen meer water gedronken!

De komende week ga ik ook meer bewegen en mij natuurlijk aan mijn weeklijst houden! Hopelijk heb ik volgende week het eerste resultaat bereikt 🙂

 

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

One Comment

  1. Ben benieuwd hoe het je zal vergaan 🙂 Sonja Bakker is best een goede methode hoor, maar ik vind toch dat geregeld sporten/bewegen een groot verschil kan maken. Met kids is het niet altijd makkelijk om te sporten maar er zijn zoveel opties. Top dat je begonnen bent ieder geval, zet m op!

uitverkoop

Wat een tegenvaller; de uitverkoop!

Broer en zus -tag van Martine