in

5x vertellen hoeveel je van je kind houd

 

Natuurlijk hou je van je kinderen, het allermeeste van de hele wereld! Ik vertel het ze graag en ook wel iedere dag, het liefst samen met heel veel knuffels en kusjes. Dit zijn wat manieren waarop je jouw kinderen kunt vertellen hoeveel je van ze houd.

  1. Weet jij hoeveel mama van jou houd? Zooooooveeel!!
  2. Mama houdt van jou tot de maan en de sterren en dan weer terug, dat wel honderdduizendmiljoen keer!
  3. Mummy loves you!
  4. Mama en papa houden heeel veel van jou!
  5. In een eigen taal, bijvoorbeeld “ai lov uu”!

Wist je trouwens dat kinderen niet alleen moet vertellen dat je van ze houdt als het goed gaat? Juist ook als je boos bent of ruzie hebt, moet je ze het vertellen. Als je boos bent dan kunnen kinderen al snel denken dat je niet meer van hem of haar houdt, terwijl dat natuurlijk onzin is. Dat vertel ik mijn zoontjes dan ook ‘Mama is nu boos op jou, omdat ik het niet leuk vind dat je dit hebt gedaan. Maar ik hou nog steeds heel veel van jou!’

Hoe vertel jij jouw kinderen hoeveel je van ze houdt?!

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen ­čÖé
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

Waarom ik weer zwanger zou willen zijn

Vroeger was ik een Coole Tante… tot ik…