in

3x rare eetgewoonten van families

Oost west, thuis best… ieder huisje zijn eigen kruisje… en zo zijn er nog wel een paar mooie gezegden over families. Er zou er ook een over eten moeten zijn, want, is het je wel eens opgevallen dat families vaak ook rare eetgewoonten hebben?! En die rare eetgewoonten worden vaak bijzondere familie tradities. Daarom; 3x rare eetgewoontens! Of vind jij ze toch niet zo raar?

1 Macaroni met boter en suiker

Ja, inderdaad, macaroni met boter en suiker! Toen mijn man, toen nog vriendje, vertelde dat hij dat wilde eten, keek ik hem heel raar aan. Zelfs een beetje vies waarschijnlijk. Maar hij vind het heerlijk! Je maakt het precies zoals je zegt; je kookt macaroni en garneert het met boter en suiker! Om het compleet te maken hoort er nog een plakje ham en een gebakken ei’tje bij.
Om eerlijk te zeggen heb ik het nog nooit gegeten, het lijkt mij zo vies! Maar de kids wel, die vinden het heerlijk. En soms, als ik zelf iets wil eten wat de heren niet lekker vinden, dan maak ik lekker macaroni met boter en suiker voor ze!

2 Bloemkool met pindasaus

Zelf vind ik het geen rare combinatie, bloemkool met pindasaus. Of satesaus, ook goed. Logisch, want zo aten wij het altijd thuis haha. Maar het schijnt dus wel een rare combinatie eten te zijn! Zelf vind ik bloemkool niet bijzonder lekker, maar met pindasaus dus wel! En jij, heb jij dit wel eens gegeten?

3 Nasi met ketchup

Eetgewoonten van een ander zijn natuurlijk altijd raarder als die van jezelf ­čÖé Logisch dat mijn nummer drie ook een eetgewoonte van manlief is. Hij is gek op nasi, met zilveruitjes, augurken en ketchup! Hij maakt er een heel taartje van, de verhouding zilveruitjes, augurk en nasi moet natuurlijk wel goed zijn. Daarna gaat er natuurlijk ook nog een gebakken ei met ham overheen; manlief kan smullen!

Meer rare gewoonten

Als we google mogen geloven zijn er trouwens wel meer recepten die ik euh, apart vind. Wat dacht je van macaroni in melk, lasagna met perzik of popcorn met mosterd!

Hebben jullie ook zo’n bijzonder familie recept?

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen ­čÖé
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

2 Comments

  1. Een chocolade tosti!
    In plaats van ham en kaas doen wij hagelslag tussen de boterhammen. Lekker hoor ?

school

Heb jij verjaardagskleding?

Flashback Friday: onze pechzomer!