in

3x boeken die ik dit jaar had willen lezen

boeken

Je zult het misschien niet geloven, maar vroeger las ik heel veel boeken! Tot ik een jaar of 12 was, toen werd het iets minder. Op mijn twintigste nog iets minder en sinds de kinderen heb ik misschien 4x een boek uitgelezen. Ik heb er de rust niet meer voor en oh, wat baal ik daarvan. Daarom… 5x boeken die ik dit jaar had willen lezen!

Vijftig tinten vrij

Een van de laatste boeken die ik gelezen heb, waren de eerste twee boeken van Vijftig Tinten Grijs. Je moet ze tenslotte gelezen hebben, niet?! Het derde boek, Vijftig tinten vrij kreeg ik een jaar of drie geleden voor kerst, maar ik heb het nog steeds niet gelezen! Het boek is wel gelezen, door mijn zus, mijn schoonzus, ik heb het aan iedereen al uitgeleend. En iedereen zegt dat dit deel het beste deel is, omdat je achter zijn verleden komt. En laat ik dat nu het meest interessante aan het verhaal vinden. Maar ok, ook dit jaar ben ik er niet aan toegekomen…

Grey

Om dan maar even in de stemming te blijven; het boek van dit jaar was natuurlijk Grey, geschreven vanuit het perspectief van Christian Grey. Vooraf dacht ik, daar heb je weer zo’n boek, maar iedereen die ik er over hoor is er zeer lovend over. Hopelijk kom ik er in 2016 achter!

De Schuldigen

Mijn favoriete schrijver is David Baldacci; wat een heerlijke schrijver! Veel van zijn boeken heb ik meerdere keren gelezen; het zijn gewoon hele spannende boeken. En David heeft een nieuw boek uit, De Schuldigen! Om eerlijk te zijn weet ik niet eens waar het boek over gehad (hoewel de titel wel iets verraad hihi), maar ik moet gewoon alle boeken van David lezen! Ik had het voor kerst willen vragen, maar dat ben ik vergeten… oeps! Ik heb het dus ook nog niet gelezen, maar dat ga ik in 2016 zeker doen!

Welke boeken had jij dit jaar willen lezen? En welke boeken moeten er op mijn lijstje bij?! 😉

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

What do you think?

1k Points
Upvote Downvote

Written by Martine

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms.
Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen :)

2 Comments

  1. Zo herkenbaar. Ik heb dit jaar niet een boek gelezen. En ik heb nog veel nieuwe boeken oo de plank liggen. Het eerste boek wat ik graag nog wil lezen is Een weeffout in onze sterren. In het nieuwe jaar wil ik dat ook echt gaan doen.

  2. Oh ja, over dat boek heb ik inderdaad ook veel gehoord! Misschien moet ik dat ook maar op mijn lijstje zetten 🙂

Slik… reis zonder de kids geboekt…

Flashback Friday: op zoek naar mijn trouwjurk