Help, gaat mijn man ontslag nemen?

Ja, je leest het goed, mijn man ontslag nemen?! Als het goed is wel, hij gaat in ieder geval een stuk minder werken. Voor zijn ‘baas’ dan, de rest wordt hij namelijk eigen baas. En dat vind ik best spannend!

Een winkel

Eigen baas… maar wat gaat hij  doen dan, vraag je je misschien af. In zijn avonduren verkoopt hij al een paar jaar LEGO én dat loopt best lekker. Zo lekker, dat hij een winkel gaat openen. Nou ja, hij; eigenlijk WIJ. We gaan het samen doen; ik ga ook in de winkel staan. De LEGO winkel Nieuwerkerk aan den Ijssel dus; Brick King!

Zo gezegd, zo gedaan

Dit is natuurlijk niet over een nacht ijs gegaan; we hebben het er al zeker 1,5 jaar over. En toen we een mooi pandje in de buurt zagen… ja, toen leek het eindelijk te gaan gebeuren. Het ging niet zonder slag of stoot, maar het huurcontract is getekend. Inmiddels wordt er ook flink geklust en staat heel mijn huis vol met LEGO. En dat klinkt écht leuker als dat het is 🙂

Spannend

Voorlopig blijft hij dus nog wel een beetje bij zijn baas werken, dat vind ik toch wel fijn. Zelf heb ik namelijk ook geen vast inkomen en je hebt nu eenmaal wel vaste lasten. Als dit niet mogelijk geweest zou zijn, dan zouden we trouwens ook in het avontuur gesproken zijn hoor! Ik sta er namelijk helemaal achter en heb ik zo’n zin in dit avontuur! Het kan mij niet snel genoeg gaan, dat is vast herkenbaar. Dat vinden Alec en Ryan natuurlijk ook; die kunnen ook niet wachten tot de LEGO winkel open is! Ik denk dat ze er ook vaak zullen zijn, al mogen ze natuurlijk niet met al die LEGO spelen hihi.

Samen werken

Wat ook wel even wennen zal zijn, is dat we natuurlijk ook echt samen gaan werken. Of samenwerken moet ik natuurlijk eigenlijk zeggen hihi. We moeten er voor waken dat we het straks niet alleen over zakelijke dingen hebben, maar dat komt vast goed! De opening is 8 oktober en ik zal jullie op de hoogte houden!

Is dat ook een droom van jullie; een eigen zaak?

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

5 Comments

  1. Saskia 9 september 2016
    • Martine 10 september 2016
  2. Volgmama 12 september 2016
    • Martine 12 september 2016
  3. Ineke 23 september 2016