5x waarom je de held van je zoon bent!

Soms zou je het even vergeten; vooral als ik weer een stomme mama ben omdat iemand zijn zin niet krijgt, maar eigenlijk zijn wij het grote voorbeeld voor onze kinderen! Even een kleine reminder; vijf redenen waarom wij de held voor onze zoons zijn! (die voor dochters volgt nog 😉

1. omdat je magische knuffels en kusjes geeft, waardoor alle ‘au’ weggaat

Het maakt niet wie er verder in de buurt is, als mama er is dan is mama degene van wie je troost wilt. Kusjes en knuffels; van mama werken ze het allerbeste!

2. omdat je kunt beslissen dat er iets lekker gegeten wordt

Wil je pizza, patat of pannenkoeken eten? Meestal is het mama die kiest of het iets lekker wordt of toch spruitjes; die moet je dus te vriend houden.

3. omdat je overal goed in bent

Je rent het snelst, je fietst het snelst, je bent het beste in spelletjes doen… maar meestal geef je hem een voorsprong zodat hij net wint! Behalve met memory, dat kun je gewoon echt niet winnen…

4. omdat je leuke grapjes en goocheltrucjes kent

Hoe doe je dat toch, dat muntje uit zijn oor halen! En iedere keer trapt hij in jouw flauwe grapjes, waar jullie samen de grootste lol om hebben.

5. omdat je bij McDonalds hebt gewerkt

Dat is mijn vijfde reden in ieder geval 🙂 Toen ik een jaar of 18 was heb ik een tijdje bij de McDonalds gewerkt en dat vertelde ik pas tegen Alec en Ryan. Ze stonden met hun mond vol tanden en hadden allemaal vragen. Ze wilde vooral weten of ik dan net zoveel hamburgers mocht eten als ik wilde 😉 Dat doet mij trouwens erg aan onderstaand filmpje denken 🙂

Wanneer ben jij een echte held voor jouw zoons?!

 

Martine
Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! In mijn blogs vertel ik graag over mijn persoonlijke ervaringen als een van de supermoms. Ik ben ook oprichter van eenkadovoor.nl, er zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen 🙂
Martine

Latest posts by Martine (see all)

Add Comment

CommentLuv badge